عزیزم سبزیتو سرخ کن ..به شیوه ی جنوبی ..واقعا واقعا واقعا قورمه سبزیه جنوب عالیه
ببین اول از همه چیز سبزیتو خوبه خوب سرخ کن سرخ کردنش خیلی روغن میبره و البته زمان بره ۳ ساعت طول میکشه یا دو ساعت
ولی میتونی مقدار زیاد سرخ کنی و بعد بزاری فریزر . هر رب ساعت همش میزنی .اخرش ک رنگش تیره شده انگار سوختش ولی نسوخته نباید بسوزه تیره میشه سیاه میشه .وقتی یه مقدار تیره شد باید تند تند همش بزنی ک نسوزه و خاموش میکنی
و البته سبزی ک میگیری با خیلی ریز باشه بعضیا درشت یا متوسط خورد میکنن .
حالا پیاز تفت میدی با گوش یکم ک سرخ شد یکم ادویه میزنی و با کاری و بعد مقدار خیلی کم رب گوجه و باز ادویه و کاری و فلفل و اب جوش میریزی ، و سبزیارم میریزی و و لوبیاتو میتونی از قبل اب پز کنی و تو فریزر نگه دار ک درصورتی ک ابپز شده باشه یه رب ساعت نیم ساعت اخر قبل پخت اضاف میکنی و چاشنی قرمه سبزی و یه دونه لیمو عمانیم بریز .داخل قرمه سبزیتت عاللللی میشه عالی .من مامانم اینطور درست میکنهه و قرمه سبزییش عالیه ماشاءالله .
و برا موهات عیب نداره موهات درست ببند یا کلا بزارر و نگو حالش از تو بهم میخوره ویدیو اشپزی ببین تمرین کن ..هیچ مشکلی بدون حل نیست ..و درست میشه همه چی .