2777
2789

خواستم یک خورشت خوشمزه درس کنم اما قرمه سبزیم خیلی بد شده بود ابش یک طرف سبزیش یک طرف طعم خوبی هم نداشت میدونم اشکال از اینه که از صبح یا از ظهر نزاشته بودم اما بازم بعضیا تو ۳ساعت میزارن بازم خوب میشه خلاصه خیلی ناراحتم چرا من یاد نمیگیریم اشپز خوبی بشم 😭😭😭به خاطر ریزش موهام هم مو تو غذا میوفته شوهرم چیزی بهم نمیگه ولی میدونم حالش ازم بهم میخوره کاش اونقد کد بانو میبودم که همه چیم عالی میبود مثل خواهر شوهرم ...فک کنم واسه همینه شوهرم همیشه دلش میخواد بره خونه مادرش چون اشپزی اون عالیه😞😞

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

تمرین تمرین تمرین چارش غصه نیست که،یه روسری هم سرت کن.آشپزی عشقه😍

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمرین تمرین تمرین چارش غصه نیست که،یه روسری هم سرت کن.آشپزی عشقه😍

واسه شما که ماهری عشقه ولی واسه من جز خستگی چیزی نیس چون وقتی میبینم خراب کردم واقعا افسردگی میگیرم همیشه همینجور بودم چون هیچی یاد ندارم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

ریزش مو که باید موهاتو ببندی و یا روسری بپیچی و کلاه بذاری اونام که غذاشون زودی میپزه از زودپز استفاده می‌کنند برا قرمه سبزی 

الانم بهترین چیز که هم خوشمزه باشه هم  زودی آماده شه کباب تابه ایه به نظرم 

زیرشون زیاد کن آبشون بکشه یه خورده خیلی کم که موند زیرشون کمه کم کن درشم نذار روغن بندازه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

ببین خونه رو با وسواس تمیز کن هم جارو برقی بکش هم جارو دستی ...

کلاه حوله ای بخر بعد حموم سر کن  تا موهات آبش گرفته نشده شونه نکن وقتی هنوز یکم نم داره شونه کن و از پشت ببند پایینشم با یه کش دیگه ببند همیشه بشین رو زمین یه حوله بنداز رو پاهات موهاتو بیار جلو از وسط نصف کن و رو حوله شونه کن  بعد برس مو تو بکش رو حوله موها گوله میشه بنداز تو سطل آشغال و حوله رو تو تراس یا حموم بتکون و لباساتو یه تکون بده ....محاله چیزی بریزه دیگه تو خونه ...روزی دو بار شونه کن و این مدل ک گفتم ببند ...

اگه رنگ کردن برات مهم نیست دو سه بار حنا بزار موهات محکم بشه دیگه نمیریزه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

موهاتو ببند روسری هم بپوش موقع آشپزی

اینقد تو نت دستور آشپزی هست با همه نکته هاش که نگو

من خیلی از دستور غذاها رو از نی نی سایت در میارم همه نکاتو بچه ها مینویسن

صبرو حوصله داشته باشی عالی میشه دسپختت مطمئن باش

ببین خونه رو با وسواس تمیز کن هم جارو برقی بکش هم جارو دستی ... کلاه حوله ای بخر تا موهات آبش گرفته ...

ممنون خیلی عالی بودحتما انجام میدم

ممنون خیلی عالی بودحتما انجام میدم

دو متر ملحفه ضخیم بخر خوشرنگ با گلای شاد بنداز رو فرش آشپزخونه و روزی چندبار بتکونش همین نشست و بلند شدن خودش مو میندازه تو غذا بعضی فرشام مو میگیرن به خودشون اگه فرش آشپزخونه ت گلیمه براش روکشی زیلویی چیزی بنداز 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

عزیزم سبزیتو سرخ کن ..به شیوه ی جنوبی ..واقعا واقعا واقعا قورمه سبزیه جنوب عالیه 

ببین اول از همه چیز سبزیتو خوبه خوب سرخ کن سرخ کردنش خیلی روغن میبره و البته زمان بره ۳ ساعت طول میکشه یا دو ساعت 

ولی میتونی مقدار زیاد سرخ کنی و بعد بزاری فریزر . هر رب ساعت همش میزنی .اخرش ک رنگش تیره شده انگار سوختش ولی نسوخته نباید بسوزه تیره میشه سیاه میشه .وقتی یه مقدار تیره شد باید تند تند همش بزنی ک نسوزه و خاموش میکنی 

و البته سبزی ک میگیری با خیلی ریز باشه  بعضیا درشت یا متوسط خورد میکنن .

حالا پیاز تفت میدی با گوش یکم ک سرخ شد  یکم ادویه میزنی و با کاری  و بعد مقدار خیلی کم رب گوجه و باز ادویه و کاری و فلفل  و اب جوش میریزی ، و سبزیارم میریزی و و لوبیاتو میتونی از قبل اب پز کنی و تو فریزر نگه دار ک درصورتی ک ابپز شده باشه یه رب ساعت نیم ساعت اخر قبل پخت اضاف میکنی و چاشنی قرمه سبزی و یه دونه لیمو عمانیم بریز .داخل قرمه سبزیتت عاللللی میشه عالی .من مامانم اینطور درست میکنهه و قرمه سبزییش عالیه ماشاءالله .

و برا موهات عیب نداره موهات درست ببند یا کلا بزارر  و نگو حالش از تو بهم میخوره ویدیو اشپزی ببین تمرین کن ..هیچ مشکلی بدون حل نیست ..و درست میشه همه چی .

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ