2777
2789
عنوان

دلم برا خونه تنگ شد😫

179 بازدید | 6 پست

یلدا رو باید تو خوابگاه باشممممم..

امتحان کوفتی هم دارم کی میرم خونه😩😣

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ببین فعلا بچسب به ساختن آینده ، حالا حالاها وقت داری پیش عزیزانت باشی اینو از من گوش بده وقتی شاغل باشی و پول داشته باشی همه چی بیشتر بهت می چسبه و همه بیشتر بهت احترام می ذارن .

داستان نام کاربریم بر گرفته از زندگیه واقعی منه، من و همسرم از دو شهر مختلف و با دو فرهنگ به شدت متفاوت هستیم ولی چون قدرت عشق از همه چی بیشتره تونستیم معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم /شاید یروزی همینجا داستان زندگیمو نوشتم/کاربرقدیمی ام نمی دونم چرا تعلیق شدم دوستان نی نی سایتی راهنماییم کردن با خط جدید بیام دمشون گررم. من عاشق شَهرمم😍                                                                                                  عاشق بارون❤عاشق کوه❤عاشق دریا❤عاشق جنگل❤

همه اینا تموم میشه و خاطره اش میمونه

خوشحال باش

منم دو سال یلدا تو خوابگاه بودم

خیلی هم خوش گذشت

عکساشو میبینم دلم تنگ میشه😔

هیچوقت برای شروع یک رویا دیر نیست😇... لطفا برای شادی روح پدر نازنینم، و تمام پدر و مادرهایی که با رفتنشون، یه غم همیشگی رو مهمون دل بچه هاشون کردند، صلوات بفرستید🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فعلا بچسب به ساختن آینده ، حالا حالاها وقت داری پیش عزیزانت باشی اینو از من گوش بده وقتی شاغل ب ...

درسته یهو دلم خواست پیششون باشم ..مرسی 🙂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

همه اینا تموم میشه و خاطره اش میمونه خوشحال باش منم دو سال یلدا تو خوابگاه بودم خیلی هم خوش گذشت ...

چه می‌دونم آخه الان خوش نمی‌گذره 😂

درسته یهو دلم خواست پیششون باشم ..مرسی 🙂

ببین امضات منم دقیقا من

تو شهرم بارون میاد بدون چتر می زنم بیرون تا بارونو احساس کنم. من بعد از پونزده سال برگشتم شهر قشنگ خودم دعا کن موندگار بشم

داستان نام کاربریم بر گرفته از زندگیه واقعی منه، من و همسرم از دو شهر مختلف و با دو فرهنگ به شدت متفاوت هستیم ولی چون قدرت عشق از همه چی بیشتره تونستیم معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم /شاید یروزی همینجا داستان زندگیمو نوشتم/کاربرقدیمی ام نمی دونم چرا تعلیق شدم دوستان نی نی سایتی راهنماییم کردن با خط جدید بیام دمشون گررم. من عاشق شَهرمم😍                                                                                                  عاشق بارون❤عاشق کوه❤عاشق دریا❤عاشق جنگل❤
ببین امضات منم دقیقا من تو شهرم بارون میاد بدون چتر می زنم بیرون تا بارونو احساس کنم. من بعد از پون ...

آقا روایت داریم چتر تو روز بارونی حرومه اصلا 😁 

انشالله هر چی خیره 😍