2777
2789
عنوان

شیوه درس خوندن🤕

111 بازدید | 10 پست

چجوری بخونم که هم زیاد وقت نگیره هم خوب بفهمم ساعت مطالعه لطفا همچی بگین درباره درس من ادم استرسی هستم توروخدا بگیننن دوازدهمممممممم

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم مشاورع برو بهتر راهنماییت میکنع

اخه شنبه امتحانه

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

درسای حفظی رو باصدای بلند حفظ کن واز دستات کمک بگیر خیلللی اثرداره،،مثلا برا هر کلمه نمادبادست درست کن حرکت دست یادت میمونه حفظ میشی....مفهمومیا هم ک باید سرکلاس یادگرفته باشی،اگرم نه، باگوشی یادبگیر ومثال زیاد براریاضی وفیزیک

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
درسای حفظی رو باصدای بلند حفظ کن واز دستات کمک بگیر خیلللی اثرداره،،مثلا برا هر کلمه نمادبادست درست ...

چشممممم مرسییییی

چشممممم مرسییییی

خواهش میکنم...چه امتحانی داری شنبه؟؟؟

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
دینی

منم برا نهایی دینی تجربی دوشنبه خوندم خیلللللی اسوووونه

منم برا نهایی دینی تجربی دوشنبه خوندم خیلللللی اسوووونه

دعام کن