2777
2789
عنوان

جواب جاریمو چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 65 پست

خدایی چجوری میتونید وایستید یکی یه بچتون بی احترامی کنه و جواب ندید؟ 

من مرده و زنده طرفو میارم جلو چشمش کسی بخواد چپ به بچم نگاه کنه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی چجوری میتونید وایمیستید یکی یه بچتون بی احترامی کنه و جواب ندید؟  من مرده و زنده طرفو می ...

من بدبخت که شخصا انقد بی زبونم اون لحظه هیییچ جوابی تو ذهنم نمیاد 

وا میرم

بعدا میشینم فکر میکنم میفهمم باید چی میگفتم 😕😑 

منم خیلی بی زبونم نمیدونم چی بگم. ولی جاریم یجوری رفتار میکنه مثلا دخترمو دوس داره ولی دقیقا میخواد بگه نوه خودش تپل و قشنگ بوده از اول

کلا خانواده شوهرم به زبون همشون بچه منو دوس دارن ولی عملا هیچی. مثلا اینکه بچه من فقط غذای برنجی میخوره ولی تاحالا یبار هم نشده بریم خونه مادرشوهر و برنج داشته باشه، اخرش بعد غذا میریم خونه بابام به بچه غذا بدم

بعد تولد نوه جاریم کلا فامیل شوهر اصلا سراغ بچمو نمیگیرن، ولی قبلش خواهرشوهرم هفته‌اس سه چهار بار تماس تصویری میگرفت، چنان که خسته شده بودم

🥴🥴 میگفتی دل ادم باید صاف باشه تا همه چیز و زیبا ببینه امان از دل سیاه

اگه جواب دادن بلد بودم که الان اینجا نبودم خواهر 

مادرشوهرم هرچی میخواد بهم میگه بعدم که دختراش میگن نگو میگه نه این منو میشناسه ناراحت نمیشه !!! 😑😑

از بس که یه جواب ندادم 

🥴🥴 میگفتی دل ادم باید صاف باشه تا همه چیز و زیبا ببینه امان از دل سیاه

جواب قشنگیه!

همیشه وقتی میگفت بچه‌ات زشته فقط نگاهش میکردم اما دفعه اخر بهش گفتم زشت هم نبود، حالت چشم و ابرو و دهنش قشنگ بود فقط اب زیر پوستش نرفته بود که شاداب باشه...خداییش خداییش هم خودم قشنگتر از جاریمم هم دخترم قشنگتر از نوه جاریم. اا جاریم خیلی شادابتر از من مونده، از بس پولدارن، سالی چار پنج بار مشهد و کربلا میره... خیلی وقتام نامحسوس خودش و شوهرش میخوان مالشون رو به رخ من بکشن