2777
2789
عنوان

بنظرتون تقصیر کی بود

255 بازدید | 16 پست

دیشب اومدیم خونه ی مامانم امشبم خونه ی مادرشوهرم دعوتیم دیگه گفتیم اینجا نهار بخوریم بریم،بعد بابام داشت کیفمو درست میکرد شوهرم هم هی گفت اینجاش ن اونجاش بعد بابام کیفو کشید گفت یه دیقه صبرکن بده من کیفو ،بعد منم خندیدم شوهرم بهش شدیدا برخورد گفت بابات توهین کرده به من مگه من بچم من دیگه پامو توخونتون نمیزارم و فلان 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شوهرت وقتی پدرت داره کیفت درست میکنه چرا صحبت میکنه خب معلومه تمرکزش به هم میخوره اینجوری رفتار میکنه خوب اینجوری رفتار کرد نتیجش هم دید شوهرت چند سالشه ؟

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
خب شوهرت وقتی پدرت داره کیفت درست میکنه چرا صحبت میکنه خب معلومه تمرکزش به هم میخوره اینجوری رفتار م ...

۴۰😑ولی عقلش ۲سالشه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
۴۰😑ولی عقلش ۲سالشه

گاد چه بد ولش اهمیت نده بهش بگو این رفتارا رو نکنه 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

گلم دستم خورد اشتباهی درخواست دادم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.