2777
2789
عنوان

کاچی با شکر ذوب شده

123 بازدید | 11 پست

کسایی که خیلی خوب کاچی یا حلوا درست میکنن 

من کاچی هر موقع درست میکنم یه خوشمزگی بازاری نیست 

کاچی رو که می‌خوایم درست کنیم شکر رو باید ذوب یا کاراملی کنیم بعد اب اضافه کنیم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهد درست کن بعد که تفت خورد اضافه کن 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نه به خاطر رنگه کاچی اینو میگی؟

ه به خاطر رنگ کاچی هم مزش نمی‌دونم چطور بگم 

برای پاتختی مزش یکدسته 

خیلی خوبه 

ولی من هر کار کردم اون طور نشد 

این دفعه میخوام شکر رو ذوب کنیم بعد اب و قاطی کنم 

که شربتش غلیظ باشه 

رنگش هم دوست دارم تیره باشه 

کاچی رو مامانم با نبات درست میکنه 

شکر نمیریزن که

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
شهد درست کن بعد که تفت خورد اضافه کن 

شهد رو می‌خوام اول شکر رو بزارم ذوب شه اون که کاراملی و غلیظ شد 

آب رو اضافه کنم 

نمی‌خوام این دفعه زعفرون بزنم تیره می‌خوام 

که شهدش غلیظ بشه 

یعنی با نبات خوشمزه میشه ؟

اره مامانم درست میکنه خیلی خوب میشه یه قاشق اردم میریزه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
ه به خاطر رنگ کاچی هم مزش نمی‌دونم چطور بگم  برای پاتختی مزش یکدسته  خیلی خوبه  ول ...

عزیزم اگر میخوای تیره بشه باید ارد رو زیاد تفت بدی دقت کن بدون روغن توی این مرحله هرچی ارد تیره تر بشه (نه اینکه بسوزه)کاچی تیره تری خواهی داشت باید تند تند همش هم بزنی  بعدش روغن رو اصافه کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شهد رو می‌خوام اول شکر رو بزارم ذوب شه اون که کاراملی و غلیظ شد  آب رو اضافه کنم  نمی‌خو ...

نه ربطی نداره به این موضوع تیره شدنش به اندازه تفت دادن ارد ربط داره

زعفرون عطر خوبی میده به کاچی یا حلوا

اردت و سه بار الک کن تفت بده بوی خامیش که گرفت کره و روغن بریز با شعله کم انقد تفت بده تا به رنگ دلخواهت برسی هرپیمانه ارد هم سه پیمانه اب و‌دوپیمانه شکر لازم داره

اب و بزار با شکر بجوشه یکمم گلاب و هل بریز و زیرش و خاموش کن و اردت که سرخ شد اضافه کن و انقد هم بزن که گوله نشه اردت غلظت دلخواهت که رسید خاموش کن 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!