2777
2789
عنوان

خانوما بگین چکارکنم دلم خنک شه😡

314 بازدید | 15 پست

چندروز پیش باشوهرم دعوامون شد،اون خیییلی وحشی عصبی شد حالا چیزمهمی هم نبودا بحثمون ،یه وحشی بازی ای درآورد.....🤦‍♀️😡🤦‍♀️

بعدباعصبانیت ازخونه زدبیرون رفت خونه ننه ش ،منم باردارم ترسیدم، آخرشب با مادرش اومدن خونه بازم عصبی بود پیش مادرش بازم خولی بازی ودیوونه بازی دراورد....

خلاصه پیش مادرش گفت مادیگه ازهم خوشمون نمیاد جدایی بهتره برامون🤦‍♀️

ازش متنفرشدم ازاون روز، منو خردکرد ،درک نکرد شرایط روحیمو..

ازاون روز دلم بازنمیشه اصن...فقط میخوام تلافی کنم..

چجوری خنک کنم خودمو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو خونه مامانت بگو جدایی بهتره برامون

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

دوست عزیزم ازین بخثا و حرفا تو همه ی خونه ها هس.. شماالان بارداری و روحیت حساسه .. توقع بی احترامی نداری ولی مردا اینو نمیفهمن... من 5ماهه باردار بودم شوهرم گف بــــچــــــم دنیا بیاد طلاقت میدم 😕منم حال الان شمارو داشتم ، میفهممت ولی عزیز دلم شاید شما ی حرفی یا یه کاری کردی که خیلی بهش برخورده.. باهاش صحبت کن تا ازین نفرت و کینه خلاص بشی 

حداقل کاری که میتونیم بکنیم؛ ســــلامـــتی و فـــرج حضرت مهــــــدی موعود (عج) صــلــــواتـــــ.
پس چرا بعدش گفتم هیچی هم نمیخوام فقط جدابشم گفت ،اگه فکر جدیی هم بکنی یاتورومیکشم یاخودمو

چون دوست داره اونجا داغ بوده ی چی پرونده توشم مونده... دوستانه و خواهرانه بهت میگم دیگه بروش نیار که باهر بحثو دعوا این حرفو بهت میگه...

حداقل کاری که میتونیم بکنیم؛ ســــلامـــتی و فـــرج حضرت مهــــــدی موعود (عج) صــلــــواتـــــ.
دوست عزیزم ازین بخثا و حرفا تو همه ی خونه ها هس.. شماالان بارداری و روحیت حساسه .. توقع بی احترامی ن ...

پیش مادرش به تو اینو گفت؟ منم اگه به کسی جارنمیزد دعوامون شده واون حرفو نمیزد پیش مادرش ،میتونستم کناربیام ،ولی الان خیلی سخت شده..

چه حرفی بزنم ،بغض گلومو میگیره..

شوهرمن آدمیه که مظلوم رو بیشتر خوار وذلیل میکنه ،فقط باید درمقابلش ایستاد