2777
2789
همینو بزن برنامه بازار یا گوگل پلی یا خود گوگل میاره

باید بنویسی برنامه ریکاوری  اطلاعات یا چیز دیگه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا یه موضوعی گیر افتادم شدید و نزدیک بیست تا برنامه ریکاوری گرفتمو هیچکدوم به دردم نخورد در آخر خیلی شانسی اینو یکی از اشناها برام فرستاد که تمام عکسارو از زمانی که گوشی گرفته بودم برام بالا اورد

حتی زمانی که گوشیمو عوض کردم این برنامه رو ریختم رو گوشی مامانم دوباره فرستادم رو گوشی جدید ترسیدم گمش کنم

من برا یه موضوعی گیر افتادم شدید و نزدیک بیست تا برنامه ریکاوری گرفتمو هیچکدوم به دردم نخورد در آخر ...

اهان پس میگیرمش الان داخل بازارسرچ کررم زده پرداخت درون برنامه ای بایدهزینه داد

اخه خیلی حرکت مشکوکی بودسریع هم عکسوپاک کرده هم اونtrash bin

والا اگ چیزیم باشه بدتر اذیت میشی.اونایی ک اینکارو کردنم پشیمونن.اخرش دعوا قهر و جدایی ک رفته هاشم پشیمونن

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم