2777
2789

من پارسال مچ شوهرمو با یکی از فامیلای خیلی نزدیکش گرفتم تو تاپیکام هست.

تو ظاهر انگار بخشیدمش ولی دارم از درون خودمو میخورم

هیچکس به روی اون زنه نیاورد کارشو با اینکه همه خانواده شوهرم فهمیدن اصلا بهش تو نگفتن حتی.

ولی من ریده شده تو زندگیم افسردگی گرفتم.

کاش آشنا نبود ک هر روز ببینمش

این موضوع که "ببخش تا دلت آرامش داشته باشه" رو هم خود گناه کارا باب کردن تا وجدانشون راحت باشه که بخشیده شدن.

وگرنه کی میدونه دلی که از غصه تیکه تیکه شده چه عذابی رو متحمل میشه تا اون ظلمی که در حقش شده رو یادش بره؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فراموش نمیشه. منم نکردم. نبخشیدم حتی ولی باعث شد بفهمم که هیچکس مثه من نیس! انقد خوب و متعهد و عالی.

قوی شدم. بی احساس که از نظر همه بودم ولی به معنای واقعی شدم. دارم‌پول جمع میکنم. خیلیارو هم راحت گذاشتم کنار

من همین یه دونه ام!
فراموش نمیشه. منم نکردم. نبخشیدم حتی ولی باعث شد بفهمم که هیچکس مثه من نیس! انقد خوب و متعهد و عالی. ...

توروخدا بگو چیکار کردی منم اون کارو بکنم من دارم دیوونه میشم

منم مثل خودتم یه سال پیش مچشوبازن همسایه گرفتم توتاپیکام هست ،به ظاهربخشیدمش ولی ازدرون خودم داغون شدم دیشبم یه دعوای بدی کردیم چون زن همسایمون ماشینش خراب شده بودوسط کوچه اینم درستش کرده بودبازم کاراش یادم افتاددعوای بدی کردیم

دنیام پسرم😘😘
توروخدا بگو چیکار کردی منم اون کارو بکنم من دارم دیوونه میشم

اول اینکه همسر من خیلی منو میخواست. جلو همه وایساد بخاطر من.زودم خیانت کرد. الان ۹سال گذشته!

خب اینا خیلی بد بود که نتونم ببخشم. بعد اینکه چیزایی پیش اومد سر عروسی و زایمانم که بدتر کنه اوضاعو. 

اول اینکه بچه نداری، نیار!!! بهیچ وجه زیر بار نرو تا وقتی که بتونی فراموش کنی یا ببخشی! با بچه مجبوری بعضی چیزارو تحمل کنی! معلوم نیس چه چیزایی پیش بیاد اون موقع!

دوم قوی کن خودتو با کسب یه هنر یا مهارت که پول دربیاری! خیلی وقتا وابستگی مالی باعث موندن تو یه وضع نامناسبه.

دلیل نداره حتما جدا بشی وقتی پول داشته باشی. میتونی بمونی ولی دلخواه خودت باشی.

سوم ببین چی داری و نداری! ازنظر شخصیتی، روحی، مالی و ... ارزوهات چیه؟ نکات مثبت و منفی وجودت و...

خوبارو‌نگه دار، اوناکه دلخواهت نیس روتلاش کن تغییر بدی!

شخصیتت که رشد کنه خیلی چیزا اهمیتشو ازدست میده! ازطرفی خودت مهم میشی و چیزایی که برات نامناسبه رو ترک میکنی!

چهارم کارای انرژی زا و انرژی خواره! که باید انجام بدی و ندی!

یه بار برای همیشه باید ببینی چی میخوای و چرا! نمیشه هم خداروبخوای هم خرما رو. خط قرمزتو مشخص کن و پاش وایسا. این خودت و رفتارت دربرابر خودته که نشون میده چقد محترمی!

من همین یه دونه ام!