دوست داداشم سید بود و معتاد یه بار تعریف کرده بود که رفته بود روستا تو روستا یه بچه مریض میشه داشتن میبردنش دکتر که تو راه اینو میبینن اینم که تازه خودشو ساخته بود بهش میگن سید بیا تف کن تو دهن بچه تف سید شفای این هرچی گفته نه نمیشه مجبورش میکنن کلی میخندید میگفت تریاک بزاقش عمل کرده بود ناله هاشو کم کرده بود
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
حالا شما حرص نخور اینقد ن من تو رو میشناسم نه تومنو .پس سعی کن خوش باشی
😐😐😐😂😂
اونجایی کهفروغ فرخزاد میگه« نمیدانم چرا تحملجمعیت را ندارم» باید بگم که ،من هم همینطور فروغ جان،من هم همینطور.برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !
دوست داداشم سید بود و معتاد یه بار تعریف کرده بود که رفته بود روستا تو روستا یه بچه مریض میشه داشتن ...
مردم متوهم
دانی که چرا دار مکافات شدیم
ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم
کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را
دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
اونجایی کهفروغ فرخزاد میگه« نمیدانم چرا تحملجمعیت را ندارم» باید بگم که ،من هم همینطور فروغ جان،من هم همینطور.برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !
وایییی. تصور کن تو میسوزی تو اتیش مام ازونجا برات یخ پرت میکنیم اخه تو چقد ...
نه بابا جهنمی ام شدیم🤣🤣
بیا برو حالت خوش نیست ، منجمد نشی