2777
2789
ایشون یک دور رفته و برگشته 

دوست داداشم سید بود و معتاد یه بار تعریف کرده بود که رفته بود روستا تو روستا یه بچه مریض میشه داشتن میبردنش دکتر که تو راه اینو میبینن اینم که تازه خودشو ساخته بود بهش میگن سید بیا تف کن تو دهن بچه تف سید شفای این هرچی گفته نه نمیشه مجبورش میکنن کلی میخندید میگفت تریاک بزاقش عمل کرده بود ناله هاشو کم کرده بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا شما حرص نخور اینقد ن من تو رو میشناسم نه تومنو .پس سعی کن خوش باشی 

😐😐😐😂😂

اونجایی که فروغ فرخزاد میگه « نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم» باید بگم که ، من هم همینطور فروغ جان ،من هم همینطور.                                                                برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                             
دوست داداشم سید بود و معتاد یه بار تعریف کرده بود که رفته بود روستا تو روستا یه بچه مریض میشه داشتن ...

مردم متوهم 

دانی که چرا دار مکافات شدیم

ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم

کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را

دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اونجایی که فروغ فرخزاد میگه « نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم» باید بگم که ، من هم همینطور فروغ جان ،من هم همینطور.                                                                برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                             
 وایییی. تصور کن تو میسوزی  تو اتیش مام ازونجا برات یخ پرت میکنیم   اخه تو چقد ...

دعوا نکنید. فقط یه کم تفکر کافیه خود خدا بارها تو قرآن گفته همه انسانها برابرن اگه مجازات و سیستم پاداش و تنبیهی باشه برای همه یکسانه.

.
پوکی استخوان برا همه خانما ممکنه بعد یائسگی پیش بیاد ربطی به سن نداره .کلسیم زیاد مصرف کن.

😂😂😂😂😂   توام برام اتیش پرت کن  والا عوضش معتدل میشیم  میبینی ک زیادم بد نیس  منفعت داره

وایییی. تصور کن تو میسوزی  تو اتیش مام ازونجا برات یخ پرت میکنیم   اخه تو چقد ...

نه بابا جهنمی ام شدیم🤣🤣

بیا برو حالت خوش نیست ، منجمد نشی 

تازه میگن اونایی که زود یائسه میشن پوکی استخون میگییرن ...

عزیزم از الان که جوون هستین ورزش کنید و رژیم سالم و مکمل های غذایی بخورید 

اونایی که دیر یائسه میشن هم ممکنه بگیرن مهم سبک زندگی هست 

بعدم حکمت خداست خدا بد نمیخواد براتون🧡

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤