2777
2789
من تازه وارد 40 شدم . بعد از کلی مشکلات واقعا الان میخواستم بچه دار بشم .

گلم گاهی هم دکترا اشتباه میکنن من ۳۲ سالمه دکتر گفت داری یائسه میشی آخر معلوم شد اشتباه کرده 🙄

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حکمتی در کار نیست سادات هم مثل بقیه مردم هستن آدمای نظرکرده نیستن دلیلش فقط ژنتیک هست و بس اعراب قبی ...

بله دقیقا

عرب ها بخاطر موقعیت جغرافیاییشون هم زود پریود میشن هم دیر یائسه

بعد بعضیا فکر میکنن اونا خونشون سرخ تره دیر یائسه میشن که نسلشون بیشتر ادامه پیدا کنه😂

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
وا این چه نماز خوندنیه خواهر تو باید اون چند روز از فرط دوری از عشق دور از جون تلف بشی نه اینکه خوشح ...

خودمم خندم میاد هر وقت اینا رو میگم

ولی خدا ک بنده نیست خودش ب من آگاهترینه و میبخشه استدلال منو 

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
یه بچه دارم و میخواستیم مشکلاتمون حل بشه بعد با خیال راحت بچه دوم بیاریم . توروخدا نگید بچه دوم چیه ...

عریزم میفهمم واقعا ناراحتیتو چون روال زندگی اونجوری که برنامه ریزی کرده بودی پیش نرفته

بازم خداروشکر که یه فرزند خدا بهتون داده من اولش فکر کردم کلا بچه ندارین اونجوری خیلی تحملش سخت‌تر میشد براتون اما در کل بهت حق میدم که ناراحت باشی ...

نمیخوام حرف تکراری بزنم ولی شاید پشت این اتفاق یه حکمتی بوده که هنوز بهش آگاه نیستی دلتو بسپر به خدا ...

پس چرا میگن سادات نمیگن اعراب؟!

خب چون اعراب هم از نظر ژنتیک با هم تفاوتهایی دارن من گفتم قبیله قریش نگفتم عرب. عرب ایران با عراق و لبنان ممکنه تفاوتهای ژنتیکی داشته باشن حتی تو همون عربستان قبایل مختلفشون متفاوتن.

.
بله دقیقا عرب ها بخاطر موقعیت جغرافیاییشون هم زود پریود میشن هم دیر یائسه بعد بعضیا فکر میکنن اونا ...

الان چرا سیدارو مسخره میکنی ؟!

دیر یا زود چ فرقی میکنه 

اون حرفیه ک قدیمیا میگن حالاعلتش نمیدونیم چیه

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین
یه بچه دارم و میخواستیم مشکلاتمون حل بشه بعد با خیال راحت بچه دوم بیاریم . توروخدا نگید بچه دوم چیه ...

عزیزم دلم تگران چیی مگه دکتر خداس نعوظ باالله ببین من دختر عمم ۱۶سالش بود پریود نمیشد ازدواج کرد فکز کرد هنوز وقت داره بعد فمید هم بکارت مسدود داره هم تخمدان هاش بشدت ضعیفن همین الانشم هر۳ ۴ماه یبار بزور دارو پریودمیشه ۱۳سال منتظر بچه بود همه روشارو امتحان کرد دکتر گفت یائسه شدی توسن ۲۰سالگی  تخمک اهدایی باید بگیری باتخمک اهدایی یبار توسن ۲۵سالگی تو شکم خودش گذاشتن که نگرفت یبار توشکم رحم جایگزین که باز نشد دفعه سوم باز از روش رحم جایگزین میخاست استفاده کنه به یه خانومه تو محلمونه نفسش حقه مستجاب الدعوه اس گفت براش چله ایت الله حق شناس بگیره بعد نتیجه اون رحم جایگزینشم منفی شد خیلی درمونده شده بود احساس پریشونی اشفتگی شدید داشت حالت افسردگی داشت همش گریه میکرد پیش من دیدی نشد وفلان بیچاره از من میخواست ک من براش بچه بیارم بدم بهش چون بهزیستی شرایط سختی برا بچه تحویل دادن داشت ونمیتونستن گفتم غصه نخور توروخدا ۴ماه گذشت از اون چله بعد این چون پریود نمیشد نفهمیده بود که بارداره فکر کن من خودم انقد ویارای وحشتناک داشتم سر بچم این اصلا ن مشخص بود نه هیچی نه ویاری بعد همچین باردریایی خیلی ریسکه ممکن بچه ناقص باشه اما سالم سالم تادنیا اومد اصن این مادر نفمیدانقد بارداری راحتی داشت الان یه پسر داره نگران چیی تو دختر بایدخدا بخواد از امام حسین بخواه  ردخورنداره دست خالی ردت کنه