2821
2789

یه پولی گذاشتم پس انداز۲ساله ک گفت تا ۳ماه نمیدونم یا۴ماه نمیتونین برداشتش کنین بداز اون برداشت میتونین

حالا شوهرم میگه گفته سودشم نبایدبرداشت کنین

اقامن این ماه پولی داشتم واسه قسط قرعه ک شوهرم گفت بده من سرماه بهت میدم اونم نمیدونه من این قرعه رودارم منم کارت سود سپرده رو بردم وازش قسط رو کم کردم. گفتم سرماه میگیرم میریزم حساب کسیم نمیفهمه

امروز قراربوده سودبیاد هنوزنیومده یعنی نباید برداشت میکردم؟🥺

خود پول نمیشه

با سودش کاری ندارن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا حالا نشنیدم اما قانون سپرده کردن اینه که تا ۳ ماه اگر اصل پول رو بخواین ، شاملِ جریمه میشه . ولی اگر ۳ ماه بگذره میتونین اصل پول رو بگیرین

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز