عزیزم هیچی رو با خیال راحت نباید بخوری .. متاسفانه پروسه کم کردن وزن فقط و فقط با کم خوردن انجام میش ...
میدونی چیه من خیلی اضافه وزن ندارم ولی بدنم شله..ببین من شلوار ۵۰ اندازمه۴۴ هم اندازمه. پام انگار جمع میشه تو ۴۴..تو ۵۰ هم چون شله پاچه رو پر میکنه. باید برم بدنسازی ک سفت شه بدنم. دو تا زایمان هم دارم شکم و پهلو دارم. شکمم طوریه ک وقتی وایسادم بزرگ نیست نشستنی میاد جلو. ینی وایمیستم جلو آینه شکممو با دستم صاف میکنم عالی میشم دیگه هیچی کم ندارم. یه خورده هم پشت رونم
میدونی چیه من خیلی اضافه وزن ندارم ولی بدنم شله..ببین من شلوار ۵۰ اندازمه۴۴ هم اندازمه. پام انگار جم ...
این که سختره .. فقط و فقط با ورزش نتیجه میبینی و غذاهایی که مربی میگه بخوری ..تا بدنت سفت بشه ...من خودم میخوام ۲۸ الی ۳۳ کیلو کم کنم .. اما الان چون اولشم فعلا فقط با رژیم میرم جلو ..ولی مطمئنم منم پوستم شل میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.