2777
2789

میخوام بدون تجویز پزشک قرص کلومیفن بخورم ایا ضرر داره 

و اینکه لطفا هرکی خورده بگه و نتیجشم بگه 

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

یدون تجویز نخور گلم این قرصا بر اساس شرایط تخمدان تجویز میشه ممکنه شما به این قرص نیاز نداشته باشی بعد دچار مشکل بشی

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
یدون تجویز نخور گلم این قرصا بر اساس شرایط تخمدان تجویز میشه ممکنه شما به این قرص نیاز نداشته باشی ب ...

قبلا تنبلی تخمدان داشتم گفتم شاید فایده ای داشته باشه 

و بعد اینکه فقط همین ماه رو بخورم و دیگه نخورم 

بنظرت بازم مشکل ساز میشه؟

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا تنبلی تخمدان داشتم گفتم شاید فایده ای داشته باشه  و بعد اینکه فقط همین ماه رو بخورم و دیگ ...

نمیدونم والا😅

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2