2777
2789

سلام بنظرتون اینکه برای جلب توجه و اینکه از نظر چند نفر بخصوص که یکیشون پسره بخوام استایلای خیلی خوب بزنم و همش فک کنم که چجور میتونم تو چشمشون خفن بنظر برسم طبیعیه ؟ 

اینم بگم که فک میکنن من ادم دور از همه چی هستم و کلا تصورشون از من یه ادم گوشه گیر و کسیه که هیچی از ترند ها و اینا نمیدونه

از اونور تصورشون هنوز اینه که مثل بچگیام ادم مذهبی ای هستم درصورتی که نیستم  

قبلا تاپیک زدم دوباره زدم که نظرات بیشتری رو ببینم 

بنظرتون چجور میتونم به این چیزی که میخوام تبدیل بشم من کلا ادم بی حاشیه ای هستم و هیچ وقت توی مرکز توجه نبودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها آدمایی توی چشم هستند 

که خودشون هستند 

نه آدمایی که می‌خوان خودشون رو به نمایش بزارن

برعکس کسی که سرش توی کار خودش بیشتر از همه پشت سرش حرف و حدیث

کسی که روی حرف و عقایدش پایینده بیشتر توی چشم 

کسی که روی کارش تمرکز داره بیشتر توی چشم

تا کسی که موقعه کارش موقعه حرفش موقعه عمل و رفتارش همش چشمم اینور اونور باشه که کی داره منو نگا می‌کنه کی‌بهم توجه کرد کی نکرد 

علاقه مندی به مرکز توجه بودن عادی نیست

وقتی از بچگی تا الان توی جمشون من رو حساب نمیکردن و یجورایی من توی حاشیه بودم و بود و نبودم فرقی نداشت و بهن بیتوجهی میکردن 

حریص میشه ادم که چرا من نباید مورد توجه باشم 

وقتی از بچگی تا الان توی جمشون من رو حساب نمیکردن و یجورایی من توی حاشیه بودم و بود و نبودم فرقی ندا ...

حریص که قطعاً میشه..

اما چقدر مهمه در دید اونا شما یک فرد مهم و بروز و مرکز توجه باشید؟ چیزی بهتون اضافه نمی‌کنه...

در واقع میخوام بگم وقتتونو بزارید رو چیز دیگری

آدمای موفق بیشتر مرکز توجه اند تا اونایی که میخوان مرکز توجه باشن

گرچه اینکه [ مرکز توجه باشم ] هدف درستی نیست