2777
2789
عنوان

شمش طلا خریدش خوبه!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16639 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمش بخوای بخری چقدر پولشه؟

بستگی داره فکر کنم گرمی باشه 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
برای پس انداز شمش خوبه و طلای آب شده طلای آب شده رو ما نمبتونیم راحت بخریم طلای دست دوم تقلب داره ...

وقتی بخوای سکه رو بفروشی از قیمتش اون مقدار حباب رو کم میکنن و پولش رو میدن؟ 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

یه طلافروشی هست به اسم مهرگلد تو بازار تهران میتونی تو اینستا سرچ کنی از یک گرم داره تا100 گرم من ...

ممنون. فقط یه سوال دیگه اینکه مشخصه خاصی هست برای اینکه اصل باشی یا تقلبی.؟ و اینکه یه قیمتم میدین به من در جریان نیستم 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
ممنون. فقط یه سوال دیگه اینکه مشخصه خاصی هست برای اینکه اصل باشی یا تقلبی.؟ و اینکه یه قیمتم میدین ب ...

اره بارکد و سریال داره 

ببین یک گرمیش و هفته پیش خریدم 2400 شمش 24 عیار