2777
2789
عنوان

نا شکری نکنید

168 بازدید | 14 پست

چند روزه تو تاپیک ها همش عروسای خوشگل ناله میکنن شب یلدا هم خونواده خودم دعوت کردند هم خونواده شوهرم ،، کجا برم ؟ خونواده شوهرو که اصلا نمیخوان ببینن ،. خواستم بگم ناشکری نکنید خیلیا هستن که جایی برای رفتن ندارن . از خداشونه خونواده شوهر داشتن یه بار دست بچه هاشو میگرفت میرفت خونه مادر شوهر . روزگارتون خوش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا یکی مثل من ن پدرشوهردارم ن مادرشوهر حتی جاری وخواهرشوهر هم ندارم حتی خانواده ام ازم دورن هیچکس نیست بچه هامو واسه یه ساعت نگه داره دیروز 6نفری رفتیم مطب دکتر

خدایا خودت کمک کن 

یکی از آرزوها منم داشتن خانواده شوهر درست حسابی حداقل پیگیر حال پسر خودشون باشن باورت میشه زنده و مرده اش براشون فرقی نداره سال بگذره هیچ احوالپرسی نمیکنن دلم برا بچه ها آینده ام میسوزه هیچ محبتی از خانواده پدرشون نمیبینن با اینکه خانواده پر جمعیتی هستن انگار وجود نداشته باشن

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️
واقعا یکی مثل من ن پدرشوهردارم ن مادرشوهر حتی جاری وخواهرشوهر هم ندارم حتی خانواده ام ازم دورن هیچکس ...

خیلیا مثل شمان عزیزم ، نمیدونم روزگار چرا پسرو اینقد بی ارزش کرده

یکی از آرزوها منم داشتن خانواده شوهر درست حسابی حداقل پیگیر حال پسر خودشون باشن باورت میشه زنده و مر ...

درکت میکنم عزیزم ، برا همینه از ناشکری عروسای نی نی سایت دلخورم

خیلیا مثل شمان عزیزم ، نمیدونم روزگار چرا پسرو اینقد بی ارزش کرده

ومن که مجموع فامیل نزدیک خودم وهمسرم هزار نفر میشه تنمون پر از زخم خنجر این هزارتا ......خداروشکر سربلند زندگی میکنیم.اما دلمون لک زده برای دورهمی دوستانه بدون آزار وشکنجه.به خاطر اینکه بچه هامون صدمه نبینن ازشون فاصله گرفتیم روز به روز زندگیمون بهتر میشه اما من دلم هم خون وفامیل میخواد

ومن که مجموع فامیل نزدیک خودم وهمسرم هزار نفر میشه تنمون پر از زخم خنجر این هزارتا ......خداروشکر سر ...

بله میدونم امان از حرفای بی مورد و آزار دهنده ، حیف که انسان‌ها قدر همو نمیدونن ، بله واقعا هممون  به ارامش نیاز داریم