2777
2789
عنوان

خانومای باردار کمک !!!!

132 بازدید | 12 پست

من هفته ۸ بارداری ام بعد چون مشکوک به بارداری پوچم امکان داره سقط بکنم 

هفته دیگه باید برم سونو ک ببینم چیکار کنم ازاخر

حالا امشب خونه مادرشوهرم میخایم بریم بقیه هستن منم به هیچکدومشون نگفتم باردارم بخصوص ک الان شرایطم اینه

بعد الان همش فکرم درگیره اونجا بالا نیارم و حالم بد بشه تابلو بشه که حامله ام

بخصوص جاری میمونم که خیلیم احساس زرنگی میکنه دوست ندارم جلوش سوتی بدم

بنظرتون چیکاااار کنم؟😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیمو ترشی پرتقالی چیزی که خوشبو باشه دست بگیر بو کن هی و نفس عمیق بگیر موقعی که حالت بد میشه 

من تهوع ندارم ولی یهو بالا میارم خیلیشم برمیگرده به تلقین و اینکه همش بهش فکر میکنم معدم بالا میاره

انشاالله بهت خوش بگذره عزیزم اگه احیانا حالت بد شد بگو از غذاس به معدم نساخته

اونا این چیزا حالیشون نمیشه درجا میگن نکنه حاااامله ایییییی؟!!!!

دهنمو سرویس میکنن انقد که هی بپرسن و فضولی کنن

تا جاییکه میتونی سعی کن نری و یه بهونه خوب بیاری اما اگه مجبور شدی بری از اول رفتی بگو مسموم شدی و امروز سروم زدی

همش هم بگو وای دیروز فلان چی خوردم اصلا حالمو بد کرده

تظاهر کن به مریضی

انشالله که متوجه نشن و هفته بعد میری دکتر و سنو بعد با خبر خوب میری پیششون

لیمو ترشی پرتقالی چیزی که خوشبو باشه دست بگیر بو کن هی و نفس عمیق بگیر موقعی که حالت بد میشه 

مامان عزیز سلام. لطف میکنید ۱۰ دقیقه وقت بگذارید و پرسشنامه پایان نامه ی روانشناسی من رو تکمیل بفرمایید ‌‌‌؟

کمک بزرگی به من میشه.

اگر مایل هستید، این لینک رو باز کنید 🙏🏼❤️

لطفا لینک رو توی مرورگر کروم گوشی باز کنید.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1FrwdnZ9yMSWv518FT2RPMWvwph8OKUxNspHeKMO9xlHG_A/viewform?

تا جاییکه میتونی سعی کن نری و یه بهونه خوب بیاری اما اگه مجبور شدی بری از اول رفتی بگو مسموم شدی و ا ...

اره مگه همینکارو کنم 

افقط همین هفته بگذره از هفته دیگه تکلیفم مشخص میشه