2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزی م آماده ست تو فریزر

شنبلیله خشک موقعی ک میخاهی سر دیگ ببندی بریز

یکی‌هم سبزی بذار خوب قشنگ سرخ شه زیرش کم باشه ب حال خودش سرخ شه

برای آرامش دلم و خونه م ی صلوات میفرستی❤                                                             

پیاز رو نگینی ریز خورد کن سرخ کن سبک که شد گوشت و اضافه کن و همراه پیاز سرخ کن بعد هم سبزی رو اضافه کن همه باهم سرخ که شد اب اضافه کن و لوبیا ب عنوان ادویه فلفل سیاه و زعفران خیلی کم و یک قاشق رب گوجه اضافه کن بزار جا بیفته یکساعت اخر پخت لیمو عمانی به همراه ابغوره (مقدارش بستگی داره ب این که ترش میخورین یا ن ) و نمک بریز 



این دستور قورمه سبزی منه هرکس خورده عاشقش شده حتی کسایی ک دوست ندارن خونه من میخوان بیان میگن قورمه سبزی بزار

رب گوجه ب هیچ عنوان تو رنگش تاثیر نداره و فقط طعمشو عالی میکنه

گوشتت گوسفندی باشه لذیذ تر میشه و مقدارش هرچی بیشتر بهتر

اخر پخت نزدیک سرو زیر قابلمتو خیلی خیلی کم کن تا حسابی روغن بندازه 

من دیدم اینجا ابغوره ابلیمو نمیزنن و ب لیمو عمانی بسنده میکنن اما من هرجا اینجوری بدونی ابلیمو ابغوره خوردم اصلا مزه نمیداده 

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️

پیاز اغ کن گوشت رو کامل سرخ کن سبزی هم یه تفت بده اب فریزرش بره بهش لوبیا اضافه کن بزار جا بیفته سرخ کردن باعث میشه که قشنگ روغن بندازه و سیاه بشه

ادویه و لیمو هم که یه ساعت قبل از سرو

 گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

روش پخت منم مثل دوست عزیزمونه فقط شنبلیله خشک هم حتما بزن بوش خونه رو برمیداره ماطبقه اول اپارتمان هستیم شوهر از طبقه پایین میگفت بوش تا پایین هم میاد

برای آرامش دلم و خونه م ی صلوات میفرستی❤                                                             
لوبیا رو جدا بپزم بعد بریزم داخلش ؟

ن عزیز اب رو که اضافه کردی لوبیارو اضافه کن بزار اب جوش بیاد و قلقل کنه حسابی بعد زیرشو کم کن و درشو بزار تا حستبی بپزه قشنگ لوبیاش پخته میشه من هیچوقت لوبیارو جدا نزاشتم ولی قورمه سبزیام تقریبا ۵ یا۶ ساعت رو اجاقه

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792