پیاز رو نگینی ریز خورد کن سرخ کن سبک که شد گوشت و اضافه کن و همراه پیاز سرخ کن بعد هم سبزی رو اضافه کن همه باهم سرخ که شد اب اضافه کن و لوبیا ب عنوان ادویه فلفل سیاه و زعفران خیلی کم و یک قاشق رب گوجه اضافه کن بزار جا بیفته یکساعت اخر پخت لیمو عمانی به همراه ابغوره (مقدارش بستگی داره ب این که ترش میخورین یا ن ) و نمک بریز
این دستور قورمه سبزی منه هرکس خورده عاشقش شده حتی کسایی ک دوست ندارن خونه من میخوان بیان میگن قورمه سبزی بزار
رب گوجه ب هیچ عنوان تو رنگش تاثیر نداره و فقط طعمشو عالی میکنه
گوشتت گوسفندی باشه لذیذ تر میشه و مقدارش هرچی بیشتر بهتر
اخر پخت نزدیک سرو زیر قابلمتو خیلی خیلی کم کن تا حسابی روغن بندازه
من دیدم اینجا ابغوره ابلیمو نمیزنن و ب لیمو عمانی بسنده میکنن اما من هرجا اینجوری بدونی ابلیمو ابغوره خوردم اصلا مزه نمیداده