2777
2789
عنوان

با این اتفاقی ک افتاد باید برم بمیرم🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 36 پست
بعدم عزیز دلم تو با شوهرت رابطه کردی چرا بخای بمیری؟ بد به دلت راه نده و زودی برو دکتر انشالله که هم ...

اخه اعتقادات خانواده هامون و مردم وای اگه حامله شم ابرو ریزی میشه مردم میگن اینا صبر نداشتن😭😭

میشه یه صلوات به نیت براورده شدن آرزوهام مهمونم کنی؟🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه بار اشکال نداری بخوری که  اگه نمیشه خودت ناراحت نکن به جاش اختلاف سنیت با بچت کمه

پول کار خونه هیچکدومو نداریم الان

عزیزم وقتی بدنت حساسه چرا از جلوگیری طبیعی استفاده میکنی؟؟قرص های اورژانسی هورمون ها رو بهم میریزه ا ...

اون دفعه ک خوردم بردنم بیمارستان ازبس بالا میوردم اصلن اثری از قرص تو بدنم نرفت

عزیزم چند سالته؟هول نکن استرسم نگیر  انشالله که باردار نمیشی ولی خییییییلییییییب حواصتو جمع کن ...

۱۶ سالمه از استرس دستام میلرزه چه کنم اگه حامله شم بیچارم میکنن 

خوشبختانه من دو هفته به عروسیم مونده بود ک فهمیدم حامله ام👀😂 دو هفته پیشم عروسیم بود  هیچکس ...

وای من کوووو تا عروسی😭

خوشبختانه من دو هفته به عروسیم مونده بود ک فهمیدم حامله ام👀😂 دو هفته پیشم عروسیم بود  هیچکس ...

اها خب به خیر گذشت اخه شرایط اسی فرق داره میگه خونه فعلا ندارن یعنی باید بچه خونه پدر و مادرش بزرگ کنه 😐

اسی جان قرص بخور  فوقش کهیر میزنی   

اگر تو بی من بهتری  ترجیح میدم بری