2777
2789
عنوان

دارم از دلتنگی دیوونه میشم 😭😭😭

590 بازدید | 24 پست

سلام من سال ۸۸ ازدواج کردم و اومدم زندگی شهر دیگه، هرماه، یا یه ماه درمیون حدودا میرم پیش مادرم اینا و میبینمشون، ولی آنقدر اونا مهربونند و آنقدر جوشون صمیمی هست که من خیلی دلم تنگ میشه، هنوز بعد سیزده سال عادت نکردم که هیچی ، بدتر هم شدم مخصوصا که سن پدرمادرم هم داره می‌ره بالا، فکر نبودشون پیرم می‌کنه😭😭😭 نمیتونم برم شهری که اونا هستند، چکار کنم بنظرتون 

وقتی بهشون فکر میکنم اشکام دست خودم نیست😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۵ سالی میشه ازشون دورم

دو هفته یا سه هفته یه بار میبینمشون

ولی دلم میخواد هر روز اونجا باشم

ولی از وقتی خواهرم افسردگی گرفت دیگه کمتر میرم

خودشو درمان نمیکنه

بین منو شوهرمو خراب میکنه

بخند، همین  
دویست و خورده ای کیلومترحدودا، ماشین بین راهی هم نداره که خودم برم بیام 😔

وای عزیزم چه سخت خب الان با ناراحتی چیزی عوض نمیشه بدتر دلتنگیت بیشتر میشه سعی کن هروز تماس تصویری بگیری زود زود زنگ بزنی هروقت شرایطش بود بری دیدنشون غصه از پا در میارتت

❤🤍❤

منم مثل شما ۱۴ سال غربت مم هر وقت میرم دیدن مامانم تا میرم  دخالت های شوهرم و مادرشو و پدر شوهرم دعوا بین خانواده هامون میندازه خدا لعنتشون کنه هرکی باعث اختلاف افکنی میکنه میرم با چشم گریون برمیگردم الهی برگرده به خودشون و دختراش واقعا تک پسر و تک عروس سخته همش زیر ذربینی

وای عزیزم چه سخت خب الان با ناراحتی چیزی عوض نمیشه بدتر دلتنگیت بیشتر میشه سعی کن هروز تماس تصویری ب ...

بخدا گاهی از پشت تلفن بغض میکنم تماس تصویری اصلا نمیتونم 😭

منم مثل شما ۱۴ سال غربت مم هر وقت میرم دیدن مامانم تا میرم  دخالت های شوهرم و مادرشو و پدر شوهر ...

میفهمم چی میگی، ادم میره  از دلتنگی دراد، حال و هواش عوض شه، بدتر زندگیشو بهم میزنند