2777
2789
عنوان

خاب وجنسیت

246 بازدید | 12 پست

سلام رفقا یسوال داشتم من باردارم ویه دختریکسال وده ماهه دارم میخاستیم بعدتولدش اقدام کنیم هم بخاطررژیم گرفتن هم اینک تنبلی داشتم وب راحتی باردارنمیشم چون سردخترم چارپنج ماه تحت نظردکتربودم..بعدیهوخیلی اتفاقی فهمیدم باردارم والن توپنج هفته ام.خیلی تایپیکاخوندم درباره جنسیت واینا.دیشب دیگ چشام دردمیکردگفتم خدایامیشه بخابمو توخاب ی چیزب ی علامتی نشونم بدی که بچم چیه خیلیی کنجکاوم اخه..توخاب دیدم یکی الوجنگلی بزرگ وگوشتی دستشه گفتم واای دلم خاست یکی داد وخوردم حتی یادم ب زور اب دهنمو جم میکردم خخخ بعدبازخاب نامحرمم دیدم ک خوشم میومدازش ولی نمیدونم مجردبودم یامتاهل ولی داداشم حسابی حرص میخورد 🤣ولی دراین باره تایپیک زیادخوندم دیگ نمیدونم دلیل دیدن مردنامحرم بخاطرتایپیکابود یاچی ببخشیدطولانی شد فقا❤️🥰

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان
اصلا خوابات ب جنسیت ربطی نداره ولی من برا بارداریم زیر نظر دکتر بودم برا رژیم و نتیجه گرفتم

شما زیر نظر چه دکتری بودین؟ متخصص؟ ماما؟ یا دکتر گیاهی؟ 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب  نه خاب!!!

ملا لغتی جان باشه😀

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان