2777
2789

دوسالشه هردوساعت یه بار بیدارمیشه گریهههههه که باید رو پات بخوابم دیگه زانو وکمر نمونده برام خودمم اصلا اینجوری نمیتونم بخوابم کلا همه چیم میریزه بهم چیکارکنم از چیه آخه

بزارش زمین محلش نزار ببینه توجه نمیکنی خودش میخابه منم این مشکل با پسرم داشتم دید توجه نمیکنم و به دلش راه نمیام خودش دیگه میگیره میخابه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بزارش زمین محلش نزار ببینه توجه نمیکنی خودش میخابه منم این مشکل با پسرم داشتم دید توجه نمیکنم و به د ...

گناه داره

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دستشویی نداره بعضی بچه هاحوصله ندارن برن دستشویی نصف شب اذیت میکنن

شب موقع خواب بایدارامش داشته باشه یعنی باناراحتی نخوابه قبل خواب بگیرش بغلت براش قصه بگو تابخوابه

وتواتاقی که اینه داره خوابش نکن

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

ی پتو جدید بخر ملحفشو عوض کن پاهاشو ماساژ بده معمولا اینا موثر بوده برا پسرام

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بزارش زمین محلش نزار ببینه توجه نمیکنی خودش میخابه منم این مشکل با پسرم داشتم دید توجه نمیکنم و به د ...

آخه اونقد گریه میکنه که به خاطر همسایه ها مجبور میشم بازم بندازم روپام پوکیدم دیگه 😭

گناه داره

اونجوری وگرنه عادت میکنه خستت میکنه من تا یذره بفهمم پسرم با گریه میخاد حرفشو به کرسی بشونه واقعا محلش نمیدم تا درست شه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

آخه اونقد گریه میکنه که به خاطر همسایه ها مجبور میشم بازم بندازم روپام پوکیدم دیگه 😭

من بریدمش از پام وگرنه تا الان میخاست هی رو پام باشه

نمیتونی بزاری تو گهواره تاصداش دراومد تکون بده خوابش ببره

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

ببین گرسنه نمی مونه؟که از ضعف بلند بشه از خواب 

قبل خواب قشنگ سیرش کن که بخوابه 

بعدم اینکه خودت عادتش دادی اینقدر روی پا بود عادت کرده 

از یرش بنداز 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
من بریدمش از پام وگرنه تا الان میخاست هی رو پام باشه

دقیقا 

بتجربه میگم از ۸ ماهگبی دیگ رو پا نزارید ی عادت جدید ب ا خواب ایجاد کنید 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دستشویی نداره بعضی بچه هاحوصله ندارن برن دستشویی نصف شب اذیت میکنن شب موقع خواب بایدارامش داشته باش ...

همه راهی امتحان کردم اصلا هیچی جواب نمیده بالششو برمیداره اونقد گریه میکنه که دیگه مجبورم میکنه حالا بدبختیش اکنجاس که بزارمش زمین زود متوجه میشه باید حداقل یه ساعتی اینجوری روپام باشه 😖😔واقعا نمیدونم چیکارکنم دیگه خسته شدم الانم روپامه 

نمیتونی بزاری تو گهواره تاصداش دراومد تکون بده خوابش ببره

دوساله رو دیگه باید آموزش خواب بدی

ماشاالله دیگه گهواره جا نمیشن

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||