2821
2789
عنوان

نه به ازدواج زوری

332 بازدید | 17 پست

خواهرا من 15 سالمه و خوانوادم همه تلاششونو میکنن که من راضی بشم با پسرداییم ازدواج کنم، من واقعا اون پسرو نمیخام دوسش ندارم اما اونا میگن نه تو عاشقش. میشی فامیل ایجوریه اوجوریه، همه فهمیدنه ابرومون میره 

خواهرا من الان چیکار کنم

تا تو بله نگی که ازدواجی در کار نیس.بله نگو سر حرفتم وایسا

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی 

یا برو درکنارش درست ادامه بده شاغل شو بعد که از پس خودت بر اومدی طلاق بگیر 

یا نرو 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
تکبیرررر

همه برخیزید😁

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

وای منم تو موقعیت تو بودم ۱.۲سال پیش 

خیلی بده آدم با کسی باشه ک عاشقش نیست

تازه من با عشق ازدواج کردم اما بازم مشکل دارم ولی بازم شکرت خدایا ک بدتر از این نشد و به چیزی ک مطابق خواسته ام نبود تن ندادم

پسر داییت چن سالشه اون تورو دوس داره

امضات😍

کاش من همه بودم

با همه ی دهان ها تورا صدا میکردم

این یه قسمتشو خیلی دوس دارم❤

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم

ما حتا تا پایه ازمایشم پیش رفتیمه همه فهمیدنه همهه

ولی من اصلا دوسش ندارم خداشاهده

اونوقت یه دعا نویس بهم میگه تو پشیمون میشی و از این حرفا الان من خیلی غمگینم😭😭چیمیشد واقعا یکیو داشتم حامیم بود و درکم میکرد، سرمو کسزاشتم رو شونه هاش و گریه میکردم، هیچکی پشتم نی 

البته پسره هم خیلی زشته واقعا شاید180کیلو ایجوریا باشه 

ما حتا تا پایه ازمایشم پیش رفتیمه همه فهمیدنه همهه ولی من اصلا دوسش ندارم خداشاهده اونوقت یه دعا ن ...

خوب به پسره بگو دوسش نداری و نمیخوای باهاش ازدواج کنی 

پسر دانشجو‌ ترم ۷ دبیری زیست 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز