2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز ی مناسبت شدوزنو شوهرا افتادن بجون هم

نه عزیزم مشکل من شب یلدا نیست... کلا شوهرم هر مناسبتی باشه باید بدوئه دنبال مامانش...آخر هفته ها خونه مامانش ... میخوام بدونم قانون در این مورد حقی واسه همسر قائل شده یا نه

این قانون کی به زن بها داده

بخدا خسته شدم بسکه دنبالش رفتم ‌‌‌‌... وقتیم اعتراض میکنم میزنه به در قهر و لجبازی و انگار از خدا خواستس سریع میگه اصلا ازین به بعد دیگه هیچ جا نمیریم...  

بخدا خسته شدم بسکه دنبالش رفتم ‌‌‌‌... وقتیم اعتراض میکنم میزنه به در قهر و لجبازی و انگار از خدا خو ...

عزیزم اگه بخوای واسه این موضوع قانونی اقدامم کنی که بدترلج میکنه،که قانونیشو میپرسی

لایک نکن پدر بیامرز
عزیزم اگه بخوای واسه این موضوع قانونی اقدامم کنی که بدترلج میکنه،که قانونیشو میپرسی

نه بابا کلا میخوام یه سره کنم همه چیو...فقط میخوام به عنوان یکی از دلایلم از این مساله هم استفاده کنم