2777
2789

همیشه خندیدم پوشیدم گشتم گفتن چقد خوشگلی خوشبحالن زندگیت خوبه اما نفهمیدن چی بهم میگذره هیچوقت جرعت خودکشی نداشتم چون گناهه یکی نگفت آخه احمق مگه چیزیم داری واسه از دست دادن تو که این‌ دنیات جهنم شد اونورم بشه اما هیچوقت اینکارو نمیکنم کاش خدا از عذاب دادنم خسته بشه حالم بده دلتنگ بابای جوونمم...یتیمی درد بدیه زندگیم خیلی بد میگذره مامانم بعضی وقتا خیلی اذیت میکنه بشینم تعریف کنم صب میشه فقط یچیز مگه نمیگن آه مظلوم میگیره مگه نمیگن زمین گرده کو چرا هرکی اذیتم کرده خوشبخته چرا هرچی بدبختی هست نصیب من شد 

بمیرم عزیزم سنی نداری برای این‌که این‌قدر غصه داشته باشی که بخوای ازشون فرار کنی این شکلی. موقعیتش رو داری از روانشناس کمک بگیری مثلا؟

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

چرا باید منه ۱۸ساله آرزوی مرگ کنم؟ 

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت چه اذیتی میکنه بگو راحت شی خالی شی ... اینو بدون فقط تو تنها غمگین بی کس نیستی همه تقریبا حالشون خرابه یکیش خودم که الان انقد ازهمه چی سیرم که به قول تو ارزوی مرگ میکنم ولی چاره چیه ؟؟؟؟؟ بذار بگذره روزا فقط

😔🖤

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
مامانت چه اذیتی میکنه بگو راحت شی خالی شی ... اینو بدون فقط تو تنها غمگین بی کس نیستی همه تقریبا حال ...

بگذره بره به درک عمرم جونم همه چی بره مهم نیس اما فقط یه سوال چرا؟چرا بیام به این دنیا چرا سرنوشتم انقد بد نوشته بشه که آرزوی مرگ کنم مگه حق زندگی نداشتم؟😔😔