2777
2789
عنوان

درد بعد از عصب کشی دندان طبیعیه؟

119 بازدید | 12 پست

سه روز پیش عصب کشی انجام دادم سه روزه بیچاره شدم از درد 

طبیعیه ؟ یااین دکتره زده منو ترکونده🙁

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من دستیار دندان پزشک بودم، تا حدی طبیعیه، مسکن باید مصرف کنی تا یه هفته، اگه خوب نشدی برو‌پیش ...

میشه ی سوال بپرسم؟

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
عزیزم من دستیار دندان پزشک بودم، تا حدی طبیعیه، مسکن باید مصرف کنی تا یه هفته، اگه خوب نشدی برو‌پیش ...

هنوز پر نکرده فعلا پانسمانه ولی خیلی درد دارم میترسم برم برای پر کردن

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
بپرس گلم

عذر خواهی میکنم

دخترم تازه چند ماهه دندون جلو فک‌بالا درآورده نه سالشه. احساس میکنم ترک داره 

ممکنه این طور باشه ؟ اصلا ضربه و...نخورده 

اگر ترک باشه درست میشه؟؟

داعمی هست😔

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
چند روز بعد بهت نوبت داده برای پر کردن؟؟؟

من تا ۱۰ روز اینده نمیتونم برم 

عذر خواهی میکنم دخترم تازه چند ماهه دندون جلو فک‌بالا درآورده نه سالشه. احساس میکنم ترک داره  ...

عزیزم من ندیدم چطوریه نمیتونم نظری بدم، بهتره پیش دکتر دندانپزشک اطفال ببری ی ویزیت بشه، ولی اگه ظربه نخورده جای نگرانی نیس

احتمالا چند روز دیگه خوب بشی، ما ب بیمار بعد از عصب کشی میگفتیم مسکن بخوره، ژلوفن معمولا 

ممکنه دکتر ناشی بوده خوب عصب رک قطع نکرده باشه؟

ممکنه دکتر ناشی بوده خوب عصب رک قطع نکرده باشه؟

نه نمیشه گفت، چون هنوز تازه س حفره دندونت، و درد طبیعیه، ولی اگه دردش ۷-۸ روز بیشتر شد ‌‌ادامه داشت باید حتما بری پیشش بهش بگی