2777
2789
عنوان

درد شدید زانو،توروخدا راهکاردارید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 9251 بازدید | 44 پست
۹۹٪ مشکلتون همونی هست که نوشتم حتما برو ارتوپد میفرسته عکس بگیر بعد قطعی شد یه سری و دارو غضروف ساز ...

خیلی ممنون ازلطفتون چشم 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مورد مشابه داشتیم و شوهرخالم پزشک ارتوپد و جراح هستن  ایشون میگفتن اگر در سن کم درد ز ...

بله درسته.منم بهشون گفتم که پزشک ارتوپد بهتر راهنماییشون میکنه.راستش من طبق تجربه ی خودم که هر دو تا زانوم مینیسکش پاره شده گفتم.حتما اینم که شما میگین درسته.احتمالا آسیب ها فرق دارن🌹

مامان منم‌پاش اب اورده خیلی دردمیکنه فلج شده 

حتما دیش ارتوپد کار بلد ببرین در سن بالا احتمال آرتروز هم هست این خانم چون سنشون کمه احتمال ارتروز براشون تا حدودی کمه چون یکی از ضابطه های آرتروز سن بالاس یه دکتر هست تهران ارتوپد هستن کارشون عالیه تشخیصاشون بجا و درست هست

ثانیه ها عطفِ به ماسبق نمی شوند…

شما خوب شدی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
شما خوب شدی 

بله عزیزم ،دکتر ک کلی دارو داد و گفت ارتروزو فلان ولی یه خانومی ک مامایه خونگی بودن گفت هیچی نیست فقط رحمت هوا کشیده اونودرمان کردم با گرمی خداروهزارمرتبه شکر درد ندارم 

بله عزیزم ،دکتر ک کلی دارو داد و گفت ارتروزو فلان ولی یه خانومی ک مامایه خونگی بودن گفت هیچی نیست فق ...

مرسی جواب دادی ایشالع همیشه خوب باشی منم نوبت گرفتم بنظرت اول عکس می‌نویسه .برا من تو ورزش یکم آسیب دید الان گاهی میشینم صدا هم میخوره .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
مرسی جواب دادی ایشالع همیشه خوب باشی منم نوبت گرفتم بنظرت اول عکس می‌نویسه .برا من تو ورزش یکم آسیب ...

اره اون که صددرصد برای من اول رفتم فقط قرص برای کمترشدن دردداد دیگه بقیه رو تابعد دیدن عکس و ام آرای واینا چیزی نداد بهم ،ولی من سیاتیک هم دارم ک اون خیلی بده دردش 

اره اون که صددرصد برای من اول رفتم فقط قرص برای کمترشدن دردداد دیگه بقیه رو تابعد دیدن عکس و ام آرای ...

منم مثل شما هستم سنمم کمه .ورزش کردم که کمرم بهتر بشه زانوم رو ناکار کردم 😐

اره اون که صددرصد برای من اول رفتم فقط قرص برای کمترشدن دردداد دیگه بقیه رو تابعد دیدن عکس و ام آرای ...

درد سیاتیک چطوریه؟ 

ببین من اول لگنم درد میکرد بعد حالا شده ران و زانوم

نمیدونم چیه باید برم ارتوپد میترسم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)