2777
2789
عنوان

درد گوش در کودک

3249 بازدید | 20 پست

سلام دخترمو حموم بردم بعدش کامل گوشش و خشک کردم منتها موقع سشوار کردن موهاش ی لحظه حواسم نبود باد سشوار خورد داخل گوشش الان تو خواب مدام بی‌قراری می‌کنه و میگه گوشم درد می‌کنه کسی تجربه ای نداره پنج سالشه 

به این ربط نداره بخاطرانفولانزا س شایع شده بهش ایبو بروفن بده 

ببر دکتر فردا انتی بیوتیک مینویسه براما کواموکسی نوشت گفت دوتا کامل بده باشربت سودوافرین که من کلی گشتم تااین داروهارا پیداکردم شربت را که دادم ارام گرفت الان مسکنش بده تاشدیدترنشده ربط به سشواروحمام نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین به خاطر سشوار نبست بچت عفونت گوش داره  حمام بردی باد خورده درد گرفته  حتما باید چرک ...

تب نداره عزیزم دو ساعت پیش حموم بردمش دقیقا همون گوشی هم که سشوار و گرفتم درد داره 

بچه شما تب هم داشت 

من دوتا بچه دارم نه یکیشون فقط دادمیزدم لپم دردمیکنه بعدا فهمیدیم گوششه و گفت گوشمه ان یکی تب کرد

من بچه هام ۳ماهه خوب نشدن ماهی یکبار گوش درددارن هرچیم انتی بیوتیک میدم خوب نمیشن ولی با دارو درد کوششون میفته حتما بهش مسکن بده دخترمن از دردش جیغ میزد بیچاره

آخه قبلاً گوشش عفونت میکرد تب داشت الان تب نکنه از عفونت نیست یعنی ؟

نه دیگ اگه تب نکنه با استامین افن آروم میشه 

ولی اگه عفونت باشه هربار درد میاد سراغش 

یا تب میکنه 

ک معلوم میشه عفونت داره 

عزیزم من دخترم بردم چکاپ گفت عفونت پشت گوش داره 

ک هیچ علائمی نداشت 

خداروشکر زود متوجه شدم 

و جراحی شد چون با انتی بیوتیک جواب نگرفتم 

بازم گوش مواظب باش