2777
2789
عنوان

بنظرتون شدنیه؟

131 بازدید | 22 پست

سلام خانما من اسم دخترمو قرار بود یه چیز دیگه بزارم که نشد ولی خیلی به دلم موند اسم الانش خیلی سنگینه خیلیا میگن ثبت احوال عوض نمیکنه چون مذهبیه اگه من و پدرش به اسم جدید صداش بزنیم اطرافیان لجبازمو چیکار کنم که گوش نمیکنن و باز به اسم قبلی صداش میزنن؟البته الان ازشون دوریم و چندماه یکبار میریم ولی خب میدونم تو همون چندباری هم ک میریم همین کارو میکنن بنظرتون اگه اسم جدیدشو صدا بزنیم جا میفته یا تلاشم الکیه😔

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاطی کردم

نمیشه بگی اسمارو

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
بنظرت اطرافیان به اسم جدید صداش میزنن؟

با یه اسم مذهبی خوش اهنگه دیگه عوض کن

کلی اسم مذهبی داریم که قشنگن و تا حالا نشنیدی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

فاميل همسرم هم رفت خواستگاري يه دختر كه اسمش شهين بود داماد ميگفت اسمتو بايد عوض كني من اين اسمو دوس ندارم 

آقا خانواده داناد اسمشو عوض كردن گذاشتن چيز ديگه گذاشتن

حالا حتي خانواده خودش هم با اسن جديد صداش ميكنن