2777
2789
عنوان

ایا بی بی چک اسدفاده کنم یا نه؟

42 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من شنبه به دلیل نامنظمی پریودیام یک عدد قرص ال دی خوردم و هفته قبلش چارشنبه و پنج شنبه هم هر دو روز یکی خوردم داشتم پریود میشدم چارشنبه لکه ای خون داشتم خوردم پنجشنبم همینطور باز یدونه خوردم جمعم ک لکه ای دیگه خون نداشتم مادر پدرم سمنو پزی داشت میخاسم نجس نباشم اون سه روز و عصبی نشم چون از پریودی بدم میاد و بعدش شنبه یدونه خوردم و اینکه من فرداش با شوهرم رابطه داشتم و طبیعی جلوگیری کردیم و تو این سه روز بعد نزدیکیمون احساس حالت تهوع دارم و معده درد و گاهی موقعم سردرد شدید در حد ی دیقه میگیریم میخاسم بدونم احتمال باردار شدنم هست یا اینکه بی بی چک بزنم مشخص میشه بعد سه روز؟ میترسم نمیخام باردار بشم چیکارکنم چی میشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو سه روز که نشون نمیده

حالت تهوع و اینا یه خاطر قرص هست

ولی در کل اگه بچه نمیخوایید، طبیعی روش جلوگیری قطعی نیست!

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

من خودم از قرصای اورژانسیا ضد بارداری حالت تهوع میگیرما حالم بد میشه شوهرمم از کاندوم و این چیزا اصلن خوشش نمیاد وقتی بش میگم ب من میگه قرص بخور نمیدونم چیکار کنم