2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو قفل کردی 

اونارو ول کن یسری انگار روانشون پریشونه واقعا 

داره میگه خواهرش راضی نبوده و گریه زاری میکرده بالاخره این اتفاق باعث شد که تموم شه! یعنی بیاد لج کنه با خواهرش که ناراضیه چون زبون نداشته بگه بدبخ شه؟

اسی خواهرت کمک کن یکم مستقل و اجتماعی بار بیاد 

بترسونش بهش بگو این اخرین باریه که اومدم کمکت کردم از اینجا به بعد باید رو پای خودت وایسی و با عقلت تصمیم بگیری و قرار نیست من بیام تو همه چی بیام وسط ، خیلیا ده تا ده تا دیدم براشون خواستگار میره ولی با عقلشون و معیارهاشون میسنجن و اخرشم به نتیجه میرسن! به خواهرت بگو قرار نیست هر کی اومد فوری بری یسری ملاک ها برای خودت در نظر بگیر تا اینجور پیش نیاد ، اونقدر با اعتماد به نفس بشو که یکی اومد خواستگاریت بتونی از پسش بر بیای چون در هر صورت تو باید بپسندی و ما هم کنارت هستیم 

اینجوری بهش بگو ، تو این روزگار باید زبون داشته باشی وگرنه میخورنت

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰

مادر پسره یه آدم گره گوری بوده،غصه نخورید یوقت.

۱۸ساله بچه ست شوهرش ندین به فنا میره.

خودتم زیر پوستی نظراتتو بگو.همه دخالتگر تلقیتون میکنن.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊

سلام عزیزم،چرا تاپیکت رو بستی

منم یه آبجی ۱۸ ساله دارم که ته تغاریمونه و نمیتونم حتی تصور ازدواج و یه دنیا مسئولیت بعدشو براش بکنم، خداروشکر که بچه رو ازین باتلاقی که قرار بود توش بیفته بیرون کشیدی

🌷🌷🌷ازت ممنونم

ببخشید اینو میگم ولی من والا برای خانواده پسره دلم سوخت . چقدر راحت همه چیو بهم زدین! توی این گرونی طرف رفته طلا و لباس و خرید کردن .... مهمون دعوت کردن ، به همین راحتی خداحافظ..... 

اصلا اون آقا پسر ضربه روحی نمیخوره؟ شما مسئول اتفاقاتی که بعدا بیفته هستی یا نیستی؟ 

مگه مسخره بازیه دخترتون قبول کنه و پاشن تا مرحله خرید و مهمونی برن بعد یهو گریه که نمیخوام ؟! 

اصلا به من مربوط نیست ولی این اتفاقات کارمای شدیدی برای خانواده شما خواهد داشت ..... انشالله که اون پسره هم خوشبخت بشه ولی خیلی در حقش بد کردین