2777
2789
عنوان

شوهرم میگه فردا شب هیچجا نمیریم

202 بازدید | 8 پست

خودش مغازست همیشه یازده تعطیل میکنه میاد 

گفت فردا زودتر میام که پیش هم باشیم ولی جایی نمیریم 

حالا دلیلش هم بچه دوماهست که میگه میریم تو شلوغی، بچه رو همه دست میگیرین، بچه فضول هست اذیتش میکنه خوشش نمیاد، امسال خیلی دوست داشتم بریم خونه مادرم اینا، چون پارسال خونه مادرشوهرم بودیم ولی امسال شوهرم بازی در میاره، هرچی هم میگم حواسم هست به بچه قبول نمیکنه میگه حالا یکسال خونه خودمون باشیم مگه چی میشه چیکار کنم چی بگم راضی بشه، مادرم ایناهم مهمون دارن نمیتونن بیان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه گناه داره بچه تو شلوغی

برا خودتون خوراکی بگیرین خونه باشین

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

والا راس میگه مریضی زیاد شده ملت رعایت نمیکنن گنا داره بچه کوچیک خودتون دونفری عشق کنید کاش منم میتونستم توی خونم پیش شوهر و بچم با آرامش زندگیمو کنم😔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سال بعد یلدا نوبت خونه مامان من هست امسال مادرشوهرم بود

امیدوارم خدایا ای کاش که منم بچه دو ماهه داشته باشم که نتوتم برم با اینکه خونه مامانمو به هیچ جای دنیا نمیدم

حتی حامله هم باشم از سرمم زیاده😭