2777
2789
عنوان

کسایی که پاشون گچ گرفتن بیان

2760 بازدید | 20 پست

قشنگا استخون جای قوزک پام که پا خم و راست میکنیم شکسته .....دکتر گفته دو هفته دیگه هم تو گچ باشه.

سوالم اینه وقتی بازش کنند میتونم راه برم یا نیاز به عصا هستس؟.الان که پام گچه رو پام راه نمیرم اصلا ....باید بعد باز کردن فیزیوتراپی برم ؟

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺

ممکنه نیاز به فیزیوتراپی باشه اگه مدت طولانی گچ باشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اصلا روی پام راه نمیرفتم واسه همین لحظه ای که باز کنن انگار اصلا پا نداری یه عصایی ببر یا به کسی ...

بعد باز کردن چند وقت بعدش میتونم راه برم؟

من یه بار سه هفته پاک تو گچ بود ،بعدش اصلا پام رو حس نمی‌کردم کلی تو آب گرم ماساژ دادم چند روز تا رفته رفته بهتر شد ،شاید فیزیوتراپی لازم هم بشی

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
من یه بار سه هفته پاک تو گچ بود ،بعدش اصلا پام رو حس نمی‌کردم کلی تو آب گرم ماساژ دادم چند روز تا رف ...

عزیزم کجاش شکسته بودش؟

آره منم فکر کنم خیلی تو آب گرم ماساژ دادم بازم دقیق یادم نیست و روغن شترمرغ هم میزدم تا یه مدت و پا ...

الان دیگه مشکل ندارهه پات؟

یکماه و نیم تو گچ باشه فیزیوتراپی میخواد؟

شوهر من که یک ماه گچ بود، بعدش ده جلسه فیزیوتراپی رفت. شما گچ پاتو باز کردی بعدش توی وان با آب گرم و نمک ماساژ بده. من برای پسرم چند بار اینکارو کردم، سریع پاش خوب شد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
شوهر من که یک ماه گچ بود، بعدش ده جلسه فیزیوتراپی رفت. شما گچ پاتو باز کردی بعدش توی وان با آب گرم و ...

میشه بگین کجا پاشون شکسته بود؟.

فیزیوتراپی خیلی درد دارهه،؟