یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه واقعا چرا شانس من اینجوره این دکتر با اینکه خیلی انحراف و کجی بدتر من عمل کرده گفت انحراف رو که ...
عزیزم این تاپیکتو دیدم میدونم چند ماه هم گذشته اما اگر هنوز میخوای عمل کنی اگر دوست داری درخواست دوستی بده بهت دکتر خوب توی تهران معرفی کنم اگر خواستی و تونستی برو ببین چطوره و چی میگه
و البته اگر بینی خوبه و ایراد خاصی نداره یعنی بزرگ یا بد فرم اینا نیست عمل نکن
من انحراف ندارم دو روز پیش رفتم مشاوره دکتر شرفیان گفتش بینیت خیلی کم ایراد داره و قیافه ت تغییر نمی ...
اگر منظورت ارش شرفیانه اون ب منم همینو گفت باعث شد پیش خودش عمل نکنم برم ی دکتر دیگه....
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼