2777
2789
عنوان

چاقی😥

123 بازدید | 14 پست

خانمها چه راهکاری دارین برای لاغر شدن من دیگه خسته شدم میخوام به وزن ایده‌آلم برسم کمک کنید

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

قد و وزنت 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶۵قدم  ۸۰ وزنم😭

باشگاه نمیری؟

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
نه بچه کوچیک دارم نمیتونم

چندسال ؟ یا ماهشه؟ 

نمیتونی بذاری پیش یکی؟

چندسال ؟ یا ماهشه؟  نمیتونی بذاری پیش یکی؟

یکسال و چهار ماهشه ،نه عزیزم کسی نیست نگهش داره در ضمن خیلی شلوغ و پرتلاشه ماشاءالله کلا میترسم ولش کنم

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
یکسال و چهار ماهشه ،نه عزیزم کسی نیست نگهش داره در ضمن خیلی شلوغ و پرتلاشه ماشاءالله کلا میترسم ولش ...

آخی

خدا حفظش کنه

تو خونه ورزش کن اغلب 

روزی یه ساعتم پیاده روی برو 

بچتم ببر

اینجوری دیگه تنها نمیمونه