2777
2789
منم شوهر رو میگم  رابطه ای بین بیشعور بودن با قیافه مرد هست و خبر نداریم ؟

ربط که نداره ولی اکثرا یکیم غرور باشه میگن پیف پیف قیافه هم نداره، یا خائن باشه میگن با اون قیافش کی باهاشوارد رابطه میشه و... 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طوری با اطمینان میگه انگار با همه مردای متأهل...

دیگه یجورایی با این حرفا دلداری میدن خودشونو 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

شوهر دوستم اسم زنشو ویتامینم سیو کرده بود ..به سر خانومش قسم میخورد .اما شوهره بهش خیانت کرد ب دوست مشترکمون پیام عاشقانه داده ..من و دوستم نزاشتیم دوست متاهلمون بفهمه که شوهرش چ کثافتیه ..

شایدم چشم گوشت باز میکنم یجوراییی    

نه عزیزم چشم و گوشم باز هست خیالت راحت😁😁

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بیشعور بودن شوهر به قیافش چه ربطی داره

میدونی جانم منظور اینه که وقتی ب زنه خیانت میشه حالا میاد خودشو با رقیب مقایسه میکنه که این چی داره که من ندارمم.و حتی موردایی بوده که رقیب بی نهایت زشت بوده ..و دیگه زن از خودش نمیپرسه بیشعور بودن شوهرم دلیل بر زشت بودنم نیس