2777
2789
هفده سالمه  نوشتن متن و خبر  شعر و داستان و کتاب  کمک های خیریه و بشر دوس ...

چرا تحقیر؟چند سال دیگه میشی پزشک من خودم حقوق خوندم بیکار کاش اون زمون میرفتم دانشگاه فرهنگیان

خیاطی 

جواهر سازی

تاج سازی

نمد دوزی

کار دستی با لوازم بازیافتی

بافتنی

شیرینی پزی

اشپزی

ترمه دوزی

نقاشی

طراحی لباس

تعمیرات برق و سیم پیچی

چرم دوزی

انواع بافت مو 

شرابه دوزی

نقشه کشی

شماره دوزی

انواع گلدوزی 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بلدم توی نینی‌سایت رنگی بنویسم😊😒🤣

😍😍😍😍😍وای چجوری بگو

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
چرا تحقیر؟چند سال دیگه میشی پزشک من خودم حقوق خوندم بیکار کاش اون زمون میرفتم دانشگاه فرهنگیان

میگم متنفرم اومدم تجربی از پزشکی و ... بدم میاد فقط اونایی که نوشتم دوست دارم . 

بعد تو میگی میشم پزشک 

ای خدااااا مدرسه همش بهم سرکوفت میزنن 

😍😍😍😍😍وای چجوری بگو

با سیستم😐

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
احسنت من خواستم برم نقاشی یاد بگیرم ولی گفتم سخته حتی قلب ساده هم نمیتونم بکشم ولی برای نقاشی روی سف ...

من مربی نقاشی ام

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
میگم متنفرم اومدم تجربی از پزشکی و ... بدم میاد فقط اونایی که نوشتم دوست دارم .  بعد تو میگی م ...

برای کنکور میتونی تغییر بدی ب حرف کسی هم گوش نکن من زن بابام اول مخالف رشته من بود خودم نه نظر کسی برام مهم بود نه چیزی الان هم درسته که بیکارم ولی ب شدت ب رشته م علاقه دارم مهم دل خودته نذار کسی برات تصمیم گیری کنه اونا که تو شرایط تو نیستن 

برای کنکور میتونی تغییر بدی ب حرف کسی هم گوش نکن من زن بابام اول مخالف رشته من بود خودم نه نظر کسی ب ...

ممنون بهم امید دادی ❤️😍😍  

نظر یکی از دوستان توی یه تاپیک دیگه واقعا رید تو ذوق و شوقم  : 👇👇👇👇

(قانع نکن منم مثل تو بودم همش هی میگفتم علاقه علاقه ببین همه دوستام ک رفتن دنبال علاقه الان بدبختن همون دیپلمم ندارن انقدر نگو علاقه خودتو لعنت میکنی هر رشته ای جز تجربی بخونی)

عزیزم یه حرف از از همین جمله منو کپی کن  داری پستتو مینویسی پِیست کن ، رنگی میشه😁

حرف وای چقدر جالب😂خب بجز کپی کردن راه دبگه ای نداره؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند