2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خدا بلد نیستم عکس بذارم ولی جواهردوزی عروسک با خمیر گلسر مرواریدی فومی گل کریستال نمد دوزی مبتدی ...

منظور از مفت خوری این بود ک هنر من مفت خوری هست وگرنه منظور دیگ ای نداشتم.

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
هفده سالمه  نوشتن متن و خبر  شعر و داستان و کتاب  کمک های خیریه و بشر دوس ...

احسنت من خواستم برم نقاشی یاد بگیرم ولی گفتم سخته حتی قلب ساده هم نمیتونم بکشم ولی برای نقاشی روی سفال از روی الگو میکشم کپی میکنم روی سفال

ساز زدن موسیقی

خوشنویسی

تو کارای خیاطی هیچ استعدادی ندارم

آشپزیمم‌ میگن خیلی خوبه

تربیت فرزند هم هنر به حساب میاد دیگه 

یدونه تک فرزند دارم  رادین جانم ۱۴سالشه

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
ی سوال..هر دقیقه غذا خوردن و بازم گشنه بودن..تموم کردن ۱۲۰ گیگ اینترنت در یک هفته..هر دقیقه فیلم و م ...

منم زیاد اینترنت مصرف میکنم ولی بیشتر کارای هنری میبینم ب خدا فقط برای سرگرمی کار میکنم وگر نه اونقدر خرج کارام میکنم فروش زیاد ندارم فقط ب خاطر دلم درست میکنم عقیده دارم ی روزی این کارا ب دردمون میخوره

پاچه گیری

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

نقاشی .میوه آرایی .تزیین حنا.انواع کیک .آشپزی مخصوصا غذاهای جدید .شعر و داستان هم میگم 

ولی الان دوتا ش و رت نمیتونم بشورم 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏