2777
2789
در مورد قرص مصرفی نمی دونم  پرود نباشی  روز قبل رابطه و تحریک سینه ممنوع  شب باید ...

پریود نباشم؟ چرا بعضیا میگن باید روز سوم داد؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
نه ارتباطی نداره. فقط اگر اول صبح داروت رو میخوری تا ازمایش صبر کن. بنظرم بهتره برای اطمینان از دکتر ...

نه داروهام همه شبه. ممنونم

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیر در طدل پریود تغییری نمیکنه. اینا چون برای نازایی رفتن دکتر. اینجوری بهشون گفتن چون ازمایش lhو ...

من دکترم اینا رو برام نوشته. یعنی حتی اگر پریود هم نباشم ایرادی نداره؟

دخترم اصلا ناشتا بودن نمیخواد. بله شب مصرف کن و صبح به نمونه گیر بگو. 

ممنون از راهنماییتون🌹

گفتم. اینا واسه ناباروری ازمایش میدن

اها درسته. میشه لطفا بیگد اصلا این آزمایش برای چیه؟ پرولاکتین کم و زیاد باشه برای یه فرد مجرد معنیش چیه؟

من دکترم اینا رو برام نوشته. یعنی حتی اگر پریود هم نباشم ایرادی نداره؟

اینا به ترتیب اوره، کراتینین، سدیم، پتاسبم، البونین، تست های کبدی هورمون، تیروءید، هورمون مردانه، پرولاکتین ویتامین د و قند ناشتاست. ب ای اینها باید 12 ساعت ناشتا باشین. نه بیشتر. شام سبک ساعت 8 و  9 بخور و بعدش چیزی نخور. 

اها درسته. میشه لطفا بیگد اصلا این آزمایش برای چیه؟ پرولاکتین کم و زیاد باشه برای یه فرد مجرد معنیش ...

بهم ریختنش موجب بی نظمی پریود و لک بینی میشه و ربطیم به تاهل یا مجردی نداره. 

یه هورمون در بدنه که توسط یه غده در هیپوفیز ترشح میشه. 

اینا به ترتیب اوره، کراتینین، سدیم، پتاسبم، البونین، تست های کبدی هورمون، تیروءید، هورمون مردانه، پر ...

الان با توجه به این لیست بازم روزی که میرم مهم نیست آره؟ که پریود باشم یا نه؟ واسه تیروئید و هورمون مردانه و اینا میگم

نه. فقط هر زمان ازمایش LH  و FSH داشتی مهمه. یا پروژسترون

ممنون از راهنماییاتون عزیزم. خیلی بهم کمک کردید❤

من بردم ازمایشگاه روز قبلش، این طور گفت  تماس بگیر از یه آزمابشگاه بپرس خیالت راحت بشه

ممنون عزیزم🌹