2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عموم ۶۰ ساله تعویض روغنی داره ازش راضی بوده و میگه درآمدش خوبه از ماهی ۱۵ تا ۲۰ درآمد داره البته درآمدش کم و زیاد میشه ولی در کل خوب بوده فقط باید طرف کاسب خوبی باشه قیمت مناسب اخلاق خوب و این ها رو داشته باشه چون خیلی تاثیر گذاره تو کسب و کار

من عموم ۶۰ ساله تعویض روغنی داره ازش راضی بوده و میگه درآمدش خوبه از ماهی ۱۵ تا ۲۰ درآمد داره البته ...

اخلاق که خیلی مهمه ام ۲۰ تومن کمه تو تهران چون حداقل ۷ ۸تومن پول کرایه مغازته

من عموم ۶۰ ساله تعویض روغنی داره ازش راضی بوده و میگه درآمدش خوبه از ماهی ۱۵ تا ۲۰ درآمد داره البته ...

بله شاید همین حدودا باشه ✨

البته حدس میزنم 😆

والا تا حالا نپرسیدم از داداشم همیشه میناله چون عجوله پیش پیش می‌ره وام .. برمیداره خودشو تو قرض میندازه .... بخاطر همین داعم میناله که وقت چکمه ندارم دستم تنگه 🤣

اخلاق که خیلی مهمه ام ۲۰ تومن کمه تو تهران چون حداقل ۷ ۸تومن پول کرایه مغازته

عزیزم عمو من تو روستا این درآمدش هست هر جایی رو خودش دیگه شاید تهران درآمدش ۴۰ ۵۰ میلیون باشه😘

بله شاید همین حدودا باشه ✨ البته حدس میزنم 😆 والا تا حالا نپرسیدم از داداشم همیشه میناله چون ع ...

مردا همه مینالن میگن نداریم اما کف حسابشون ۵۰ میلیون پیدا میشه 😂