2777
2789

قبل از عمل دنبال پزشکانی بودم که توی دوستان و فامیل ازشون نمونه دیده باشم.

دکتر محسن نراقی: فهمیدم هزینه عملش نزدیک ۲۰۰ میلیونه و‌ بیخیال شدم.

دکتر شباهنگ محمدی: سه بار رفتم مطبش ولی از بی دقتی، تاکید بر قرینه در نیومدن بینی و همینطور نمونه کارهای کم و غیر زیبایی که تو مطب دیدم خوشم نیومد

دکتر کیارش نجات پور: که نهایتا باهاش عمل کردم و میخوام تجربه مو به اشتراک بذارم

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خاله من ۷ سال قبل با دکتر نجات پور عمل کرده و از هر لحاظ راضی بود. از طرفی یکی از فامیلهامون که جزو کادر اتاق عمل هست هم چندسال کنار دکتر تو اتاق عمل بوده و میگفت خیلی تمیز و آرام جراحی میکنه. دیگه من رفتم مطبش.

اول بگم که دکتر نجات پور برخلاف همه جراحا هییییچ جا توی اینترنت تبلیغات و نمونه کار و پیج اینستا و ... نداره. ولی وقتی زنگ زدم مطبش، تا یک ماه و نیم بعد وقت ویزیت نداشت. و وقتی هم که نوبت ویزیت شد، برای دو ماه بعدش وقت عمل میدادند.

هر سه باری که تا الان رفتم تمام بیماران برای جراحی بینی بودند، یا چسب یا گچ یا گرفتن وقت عمل و مشاوره و ... . در نتیجه تونستم هربار چندین تا نمونه کار با فاصله های مختلف از عمل ببینم که همه خوب بودند.

وقتی نوبتم شد دکتر در رو بست و خیلی دقیق و با آرامش بینی رو معاینه کرد و در مورد موارد قابل اصلاح که به صورتم میومد توضیح داد. دفعه بعد هم که سی تی و عکسها رو بردم دوباره از روی اون ها همه چیز رو توضیح داد و سلیقه من رو از نیمرخ، تمام رخ، انحنا و .. پرسید و یادداشت کرد.

روز قبل عمل هم یک وقت مشاوره دیگه گذاشت و تمام نکات رو تو یه برگه نوشت و برای من و همسرم هم کلی توضیح داد.

هزینه عمل مجموعا ۳۳ تومن بود. جراحی توی کلینیک مرکزی توی ونک انجام شد. جالبه که معمولا طول مدت جراحی رینوپلاستی ۲ ساعت بیشتر نیست، اما دکتر نجات پور آروم و با دقت عمل میکنه و هر عملش ۳/۵ تا ۴ ساعت طول می‌کشه. 

بیهوشی و پرسنل اتاق عمل و کلینیک هم خوب بودند و مشکلی نداشتم. عصر هم مرخص شدم.

راستی بجز ویزیت اول، دیگه هزینه ویزیت کلا نمیگیرند، چه قبل عمل و چه بعد عمل.

بینی من استخوانی بود. نتیجه عمل که فعلا زیر گچ معلوم نیست، چند وقت دیگه میتونم بذارم.

اما کبودی خیلی کم داشتم، روز دوم و سوم ورم زیادی کرد صورتم و از روز چهارم بهتر شد. درد نداشتم، اما دو روز اول که تامپون تو بینیم بود و ورم هم داشتم، بد میخوابیدم و خیلی سخت میگذشت.

هرکس رو‌ میدیدم تو مطب، از معرفی کس دیگه اومده بود. دکتر بسیار با اخلاق و دقیقی هم هستند. امیدوارم نتیجه جراحی منم خیلی خوب بشه.

اگر قصد جراحی داشتین به نظرم ضرر نمیکنید یه ویزیت برید مطبش. 

منم دوست دارم عمل کنم ولی شهرستانم میگن حتما چندبار برید مطب دکتر مورد نظر ببینید از نزدیک کارهاشو.. ...

آره حتما چندبار برید، و تا زمانی که کاملا به اون دکتر اعتماد ندارید اصلا انجام ندید چون ذاتا عمل پر ریسکیه دیگه نمیشه بیشتر ریسک کرد.

قبل از عمل دنبال پزشکانی بودم که توی دوستان و فامیل ازشون نمونه دیده باشم. دکتر محسن نراقی: فهمیدم ...

سلام عزیزم بینیتو چه مدلی عمل کردی ؟راضی هستی؟

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻