2789

من قبلا تنبلی تخمدان و هم کیست تخمدان داشتم 

و کلی اضافه وزن که با قرار گرفتن تحت نظر دکتر و برنامه رژیم که دکتر دادن هم اضافه وزنم رو کاهش دادم و هم کیست تخمدانم دفع شد و تنبلی تخمدانم خیلی خیلی کم شد در عرض دوماه ماه سوم باردار شدم ولی متاسفانه چون تجربه ای نداشتم که بارداریه چجوریه آخر هفته سوم بخاطر انجام کارهای سنگین جنین م سقط شد به دکتر مراجعه کردم بعد از آزمایش و سونوگرافی معلوم شد که بله واقعا سقط شده جنین و دکتر گفت که باید یه ماه به رحمت استراحت بدی و چنتا ویتامین قوی تجویز کرد که هروز میخورم 

بعد از ده روز خونریزی پنج روز بعدش یه رابطه محافظت نشده داشتم که دیگه بعدش کلا رابطه نداشتم که رحمم استراحت داشته باشه ولی بعد از سه روز ازون رابطه که گذشت احساس کردم سمت راست رحمم یه چیزی درحال حرکت هست روز به روز بیشتر میشه انگار و خیلی روزها حالت تهوع دارم همش بیحالم همینجوری گذشت تا موعدم شد ولی پریود نشدم بعد هشت روز گذشت از موعدم که لکه قهوه ای دیدم روز بعدش خونریزی داشتم که تا سه روز ادامه داشت ولی اصلا شبیه خونریزی پریودی نبود سه روز خونریزی داشتم بعدش تا شیش روز لکه بینی داشتم 

زیر شکمم سمت راست رحمم هم همش میسوزه و یه چیزی انگار داخلش روز به روز بزرگتر میشه ترشحات عجیبی دارم و همش حالت تهوع 

با این حال هنوز موقعیت نشده که برم دکتر 

تست هم دادم سه بار 

بار اول مثبت شد که صبح بود شب دوباره زدم منفی بود روز بعدش باز صبح تست زدم که باز منفی بود 

دیگه نمیدونم باردارم یا بخاطر چی هست اینهمه علائم 

😭😭😭😭😭😭

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو دکتر سونو بنویسه شاید بقایا داری

رفتم دکتر سونو هم گرفت نه چیزی نمونده 

چون دکتر خودشم گفت اگه بقایا مونده باشه یا با دارو یا با کورتاژ از بین می‌بریم ولی بعد اینکه جواب سونو گرافی رو خوند گفت نه چیزی نمونده 

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

یعنی هیچ خانم باردار یا در حال اقدام تواین سایت پیدا نمیشه 😭😭😭😭😭😭

ببین همه که مثل هم علائم ندارن شما باید بری دکتر معاینه کنه یا دوباره سونو بنویسه اینجا درحد معمولی راهنمایی میشه