الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من روی گل ام حشرات قهوی ای بود منم گرد حشره زدم و گل ام تمام برگ هاش ریخت الان برگ جدیپ در اورد ...
حشره های ریز که میچسبن پشت برگ؟ اگه اونارو میگی که سپر داره اسمشون منم زده بود گلم خراب شد ،بهشم ک سم زدم برگاش ریخت و کلا نابود شد انداختمش دور ، بدترین نوع حشره اس لعنتی
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر. به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو میسازه خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾
گلدونش خیلی بزرگه ، ریشه ی گلا کوچیکه نباید گلدون بزرگ براشون بگیری تو یه گلدون جدیدتر با خاک و کود جدید بذارش
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر. به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو میسازه خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾