2777
2789
عنوان

چی کار کنم دلم آروم بگیره

98 بازدید | 5 پست

بخدا هزار بار تایپیک زدم ولی دلم آروم نمیگیره چی کار کنم واقعا چی کار کنم. 

چرا رفت 

چرا پای گندی که زد نموند. چرا 😭😭😭😭😭😭 هر کسی زنگ میزنه فکر میکنم اونه ولی اون نیست دلم خونه 

زمان که بیشتر می گذره عمق ماجرا پی می برم 😭😭😭😭😭

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

سر همه رو خوردم ولی جایی رو ندارم جز اینجا 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میخوای آروم بشی ذکر الا بذکر الله تطمئن القلوب رو زیاد بگو

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اگه میخوای آروم بشی ذکر الا بذکر الله تطمئن القلوب رو زیاد بگو

ممنونم 

کاشکی یکی بود میرفت بهش میگفت چرا باهاش این کارکردی مگه باها چی کار کرده بود