2777
2789

ما میریم خونه مادرشوهرم 

به شوهرم گفتم امسالم بریم خونه مادر من قبول نکرد 

باباش فوت شده میگه دلم نمیاد تو مناسبتا مادرمو تنها بذارم 

ولی منم دلم میخواد پیش خانواده خودم باشم خب😢

منم از دیروز اخم کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ازشام برید خونه مادرت

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

اشتباه میکنی خب 

پارسال کجا بودین ؟ 

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 

هرسال خود شب یلدا خونه مادرشوهرم جمع میشیم جمعیتشون زیاده اما خب خونه بابامم یکی دوروز زودتر میریم و یلدایی میگیریم و دور هم میشیم ب نظر اینجوری خوب بهتره و بحث الکیم پیش نمیاد

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی