2777
2789

چ گناهی

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا گناها چی بدونی 

گناه بنظر من دل شکوندنه 

انسان نبودنه 

حق کسیا خوردنه 

مثلا حجاب نداشتن و نماز نخودن و روزه نگرفتن بنظر من گناه نیس،کلا احکام وقبول ندارم به عنوان گناه 

هرروزی که دل کسیا نشکوندی وسرت توکار خودت بود یعنی اون روز گناه نکردی

همسرمردی زحمتکش
مثلا نگاه های حرام.

نگاه ب نامحرم؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

تا گناها چی بدونی  گناه بنظر من دل شکوندنه  انسان نبودنه  حق کسیا خوردنه  مث ...

ببین من هیچ وابستگی ندارم،و متعصب هم نیستم.

ولی بیشمار کار و اصول خوب و بد هست که یه انسان میتونه در طول زندگیش مرتکب بشه.وبرای تشخیص همه ی خوبو بدی ها هم عمر یه آدم کفاف نمیده

برای همین یه اصولی باید باشه تا ادم بهش پایبند باشه و اون انسانیتی که مد نظرمون هست رو عملی کنه