2777
2789

خانم هایی که ساکن غرب هستید، من جنت آبادم، ماسور خانوم که دستش هم خوب باشه سراغ دارید؟

دارم از دست درد می میرم، به شدت احتیاج به ماساژ دارم، قبلا سمت تهرانپارس بودم، اونجا یه خانومی بود توی یه باشگاه، میرفتم پیشص، ولی اون این طرف نمیاد دیگه.

لطفا اگر کسیو میشناسید بهم معرفی کنید🙏🏻🙁

پماد مینرال آیس بزن

من بدنم کلا گرفتگی داره، فقطم با ماساژ درمان میشه، اونا چندتا روغن گیاهی و گرم رو با هم قاطی می‌کنن، حسابی تو اون قسمت ماساژ میدن، نگم برات که شفا میگیره آدم تا یک ماه😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه خانومی رو من میشناسم تو جنت آباد، جوونه، خیلی عالیه، حتما برو پیشش خانم جعفری ۰۹۳۸۵۳۱۰۷۰۷

وای واقعا جنت آباده؟؟

دست گلت درد نکنه، خیلی خیلی لطف کردب، برم ببینم کارش چجوریه، میام اینجا هم میگم😘