2777
2789

سلام

خانما بچه های شمام همش دوس دارن بپیچونن درسو بازی کنن و کارتون ببینن 

چه میکنید 

من رسما رد دادم دیگه پسر کلاس دومیم کچلم کرده     

کامنت منو هرجا دیدی لایک کن حال کنم با تشکرات فراوون   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من قانون هم گذاشتم ولی تا وقت درسش میشه میزنه زیر گریه یا همش ناله و میخواد بپیچونه اعصابم نمیکشه راستش همش گریه زاری داد و بیداد ....

بچه ها من قانون هم گذاشتم ولی تا وقت درسش میشه میزنه زیر گریه یا همش ناله و میخواد بپیچونه اعصابم نم ...

نه دیگه باید سفت و سخت روی قانونت پافشاری کنی و الا از بازی و کارتون خبری نیست سخته ولی برای آینده ی خودشو 

نه دیگه باید سفت و سخت روی قانونت پافشاری کنی و الا از بازی و کارتون خبری نیست سخته ولی برای آینده ی ...

شما اینکارو کردی جواب گرفتی؟ 

نمیدونم چرا درس با گریه نوشتن رو نمیتونم قبول کنم میگم بهش این درس نوشتن بدرد نمیخوره بچه باید علاقمند بشی به درس ولی خب جواب نداده این کارم  

عزیزم من دخترم مهدکودکیه ولی اتفاقا چند روز پیش جلسه داشتن توی مدرسشون چون هم پایه مهدکودک دارن هم بالاتر مشاوری که دعوت کرده بودن چون یکی از خانوما این سئوال و پرسید مشاور این جواب داد عزیزم ، ببین اولش ناراحت میشه ولی باید بفهه که زندگی قانون داره نمیشه هرجوری خواستیم باشیم بعدا توی بزرگسالی هم مشکلاتش بزرگتر میشه اوایل ناراحت میشه ولی کم کم متوجه میشه و اوکی میشه باید صبور باشی