pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 عنوان شب یلدا امشبه؟؟🤔🤔🤔 101 بازدید | 7 پست ؟! دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡 1401/09/29 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11156 نع فردا شب 🤭اخه فردا تولدم یعنی شب یلدا ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
mahdie_chترکیده عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 فرداشب روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
خواننده_خاموش عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 45693 ناراحت نشی ولی یعنی بعد این همه سال نمیدونید روز اخر پاییز شبش میشه یلدا اخرین شب پاییز.الان اخرین روز پاییزه مگه او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 ناراحت نشی ولی یعنی بعد این همه سال نمیدونید روز اخر پاییز شبش میشه یلدا اخرین شب پاییز.الان اخرین ر ... ناراحت شدم که😭😭😭😭😭 دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
خواننده_خاموش عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 45693 ناراحت شدم که😭😭😭😭😭 حقته🤣اخه این چه سوالیه دخدرم .شما اولین نفر نبودین دیروزبه اونا همگفتم .ببخشید ولی من اصلا نتونستم حتی درککنم سوالتونو.بدل نگیر او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟